• 瀏覽: 23,316
  • 回覆: 235
  • 追帖: 8
引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-11 07:38 PM 發表

哦 , 原來珠美係大陸已經好紅,最近睇YOUTBE先識佢,珠美幾甜美...
如果佢去VIUTV參加全民造星4實WIN硬果班MK妹女參賽者
全世界同北韓最友善嘅國家就係中國

熱賣及精選
北韓起碼無人造人, 膠面人......

地球上少有未被"資本主義"污染的浄土.

北韓幾時開自由行?

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-11 07:10 PM 發表

好心,啊花姐去北韓搵呢個金珠美參加造星4啦,我係視頻聽珠美唱阿里郎同賣花姑娘,唱功都好過果班造星4嘅MK妹女參賽者,我敢保証金珠美參加VIUTV嘅全民造星4收視一定同TVB拉平,如果VIUTV請我造評審咪好囉,我幫VIU去北韓搵珠美參賽啦
咁你放心,李家 控制整個香港,果啲 mk 仔都 搞得掂。mk妹到時一樣一年 200 個廣告!

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-11 07:02 PM 發表

係也,起碼佢係素顏
http://p9.bdxiguaimg.com/img/tos-cn-p-0026/226eac58c2e508dc4531fd008fddbfc4~c5_q75_864x486.jpeg
化左妝啦,素乜叉顏呀?

幾靚女

引用:
原帖由 zxcvv 於 2021-9-11 08:30 PM 發表

化左妝啦,素乜叉顏呀?
就算化左妝,都比香港班女星淡妝啦,起碼唔係mk拜金氣質

引用:
原帖由 doggie1668 於 2021-9-11 08:24 PM 發表

咁你放心,李家 控制整個香港,果啲 mk 仔都 搞得掂。mk妹到時一樣一年 200 個廣告!
mirror十二條仔好過果班mk妹好多

靚過好多港女

引用:
原帖由 天外有天sel 於 2021-9-11 08:18 PM 發表

全世界同北韓最友善嘅國家就係中國
咁香港都同北韓好friend

睇落幾清純......

引用:
原帖由 Jefftungkk 於 2021-9-11 08:33 PM 發表

睇落幾清純......
珠美唔化妝都靚女

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-9-11 08:33 PM 發表

靚過好多港女
香港班女仔只識拜金,都冇咩清新甜美氣質

引用:
原帖由 fb4087591 於 2021-9-11 08:20 PM 發表

北韓幾時開自由行?
冇自由行,只能參加旅行團,領隊導游一定要係北韓人

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-11 08:35 PM 發表

香港班女仔只識拜金,都冇咩清新甜美氣質
拜金係另一回事,我真心覺得港女只係庸脂俗粉,如果冇化妝,睇下點。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]