• 瀏覽: 23,332
  • 回覆: 235
  • 追帖: 8
引用:
原帖由 EternalTHAI 於 2021-9-11 08:59 PM 發表

呢套朝鮮游我都睇過,幾個youtuber去過朝鮮三次,印象中。

我覺得之前帶佢地個四眼女導遊醒目轉數快D.
係咪初初同珠美一齊帶團四眼妹?旅行社知珠美在微信爆紅(好多人訂珠美帶),四眼妹也改形象,後期帶隱形眼鏡及化妝帶團。

熱賣及精選
引用:
原帖由 freemind1 於 2021-9-11 10:10 PM 發表

係咪初初同珠美一齊帶團四眼妹?旅行社知珠美在微信爆紅(好多人訂珠美帶),四眼妹也改形象,後期帶隱形眼鏡及化妝帶團。
係呀,就係那個四眼女導遊,醒目女一個好識睇人眉頭眼額洞悉能力好強👍

後尾幾個youtuber等緊升降機個陣撞番個四眼妹導遊個好似撞番好耐無見的老朋友咁,好溫馨。

引用:
原帖由 EternalTHAI 於 2021-9-11 10:16 PM 發表

係呀,就係那個四眼女導遊,醒目女一個好識睇人眉頭眼額洞識能力好強👍

後尾幾個youtuber等緊升降機個陣撞番個四眼妹導遊個好似撞番好耐無見的老朋友咁,好溫馨。
美貌同智慧係反比嘅。不過佢哋靚外,皮膚白白滑滑

引用:
原帖由 freemind1 於 2021-9-11 10:19 PM 發表

韓國有句說話:搵女朋友向北搵,搵男朋友向南搵。

無錯既。

引用:
原帖由 EternalTHAI 於 2021-9-11 10:22 PM 發表

韓國有句說話:搵女朋友向北搵,搵男朋友向南搵。

無錯既。
Del

引用:
原帖由 freemind1 於 2021-9-11 10:19 PM 發表

搵導遊我寧願要個四眼妹,係外地有起事上來四眼妹呢類導遊先幫到手,唔使畫公仔畫出腸先明白你要乜。

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-11 09:21 PM 發表

我睇得出
自己想像當事實?

引用:
原帖由 zxcvv 於 2021-9-11 10:32 PM 發表

自己想像當事實?
我人到中年,咩人未見過,我睇人多過你食飯

引用:
原帖由 freemind1 於 2021-9-11 10:05 PM 發表

好多內地人搵珠美帶團,旺季(夏天)佢好旺場,好多時旅行社安排唔到。

妖電視專出騎呢怪,唔好揾珠美同班騎呢怪比,侮辱珠美。
即如果去北韓,可以預先BOOK定搵珠美嗎?而家有疫情,仲多唔多人去北韓

引用:
原帖由 EternalTHAI 於 2021-9-11 10:05 PM 發表

係youtube打朝鮮世界四個字,有齊晒。
好,我一陣去睇睇先

引用:
原帖由 estateman 於 2021-9-11 09:29 PM 發表

送佢哋去勞改呀
咁MIRROR佢地點敢去

引用:
原帖由 雨中灰達人 於 2021-9-11 09:42 PM 發表

唔似人工,似係天然,加上係北韓,遇到會講普通話既北韓人,有一種親切感,他鄉遇故知既感覺,她蠻好啊
如果你想去北韓,可以預先BOOK定珠美等佢做你導遊

引用:
原帖由 樓下扁扁的老爺 於 2021-9-11 09:51 PM 發表

出咗名 實比金仔召入宮 😮💨
金仔已有老婆,叫李雪主

引用:
原帖由 freemind1 於 2021-9-11 10:10 PM 發表

我記得啦,四眼妹冇珠美咁靚,好普通樣

引用:
原帖由 EternalTHAI 於 2021-9-11 10:16 PM 發表

係呀,就係那個四眼女導遊,醒目女一個好識睇人眉頭眼額洞悉能力好強👍

但個四眼妹冇珠美咁紅

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]