• 瀏覽: 1,142
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
今季仲無冠軍既話蘇B就算有前4都要炒....

熱賣及精選
引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-9-12 10:51 AM 發表

今季仲無冠軍既話蘇B就算有前4都要炒....
呢條友純打勝利11人陣
去到季中就好易出事

祖記當初都以為係咁
結果

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-9-12 10:55 AM 發表

祖記當初都以為係咁
結果
祖記班高層唔信C7....

如今C7已取代了簡大帝統治了奧脫福......

不過華拉尼呢個炸彈就....

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-9-12 10:55 AM 發表

祖記當初都以為係咁
結果
33歲C朗向祖記三年已經入過百球!攞意甲神射手及mvp. 對得住球皇級身份及祖記囉!

點都好過美斯34歲敗走西甲不得止仲要比球會玩弄請食隻無情雞失業做自由身。成個職業身崖零轉會身價!話哂都巨星級wo. 要倫落到變自由身呀?之後仲要去第六級聯賽痴冠出糧做後備。然後搞到要靠搵揸古黎撐飯蓋

都懶得講去著件第三門將都唔願著既number. 班球迷當有趣!真funny

引用:

祖記當初都以為係咁
結果
呢個真,祖記當初都係威係勢

引用:
原帖由 孔慈 於 2021-9-12 11:17 AM 發表

33歲C朗向祖記三年已經入過百球!攞意甲神射手及mvp. 對得住球皇級身份及祖記囉!

點都好過美斯34歲敗走西甲不得止仲要比球會玩弄請食隻無情雞失業做自由身。成個職業身崖零轉會身價!話哂都巨星級wo. 要倫落到變自由身呀?之後仲要去第六級聯賽痴冠出糧做後備。然後搞到要靠搵揸古黎撐飯蓋

都懶得講去著件第三門將都唔願著既number. 班球迷當有趣!真funny
自己入波多就叫對得住球隊?咁美斯都對得住巴塞多好多窩,點解又成日話美斯累失冠?但阿朗避波搞到球隊出局又唔敢提?

利迷咁關心曼聯做乜鳩姐

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-9-12 02:10 PM 發表

自己入波多就叫對得住球隊?咁美斯都對得住巴塞多好多窩,點解又成日話美斯累失冠?但阿朗避波搞到球隊出局又唔敢提?
你真係唔記得c朗帶領祖記炒巴塞3球?你唔提呢d?

附件

20210108_eb69d298e1109c6b4a2aZxhQroAwrzVQ.jpg(72.3 KB)

2021-9-12 02:18 PM

OGK5MKq.jpg(39.19 KB)

2021-9-12 02:18 PM

引用:
原帖由 孔慈 於 2021-9-12 02:18 PM 發表

你真係唔記得c朗帶領祖記炒巴塞3球?你唔提呢d?
我緊係記得啦,插水搏咗球12碼吖嘛,之後再屈多球12碼,但美斯禁區被撞跌就無12碼果場吖嘛

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-9-12 02:28 PM 發表

我緊係記得啦,插水搏咗球12碼吖嘛,之後再屈多球12碼,但美斯禁區被撞跌就無12碼果場吖嘛
有var 點搏?究竟你識唔識波?又嗡得就嗡

英超歐聯夠

引用:
原帖由 孔慈 於 2021-9-12 02:31 PM 發表

有VAR就唔搏得?VAR判錯幾多次?成個英超上季都吊到啪啪聲啦,你究竟識唔識波?

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-9-12 02:10 PM 發表

梅西係隊長,球隊落後四球唔係走去鼓勵隊友而係一個人掟埋一二邊嘆氣,你確定唔需要負責?咁你做乜隊長啊?

引用:
原帖由 孔慈 於 2021-9-12 02:31 PM 發表

佢識波就唔會成日上黎九嗡啦,一個無視足球比賽頭球入波,仲話只係跳得高咁簡單既人,你期望佢有幾識波?

主題標籤 #曼聯
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]