• 瀏覽: 1,876
  • 回覆: 20
放假係屋企BBQ. 有串燒,少少海鮮。 最後當然有小朋友最喜歡的棉花糖。
煨自家種嘅番薯 好好味, 下次再試下揾其他品種的番薯.

附件

IMG20210908180551.jpg(586.59 KB)

2021-9-12 12:12 PM

IMG20210908183223.jpg(650.23 KB)

IMG20210908183409.jpg(677.3 KB)

IMG20210908183659.jpg(777.87 KB)

熱賣及精選
好寫意

引用:
原帖由 寒冬藍色牛 於 2021-9-12 01:27 PM 發表

好寫意
謝謝師兄, 生活有好有唔好嘅地方。例如鄉村地方多蛇。

附件

IMG20210912165453.jpg(544.73 KB)

2021-9-12 03:05 PM

引用:
原帖由 巴士善良的樹根 於 2021-9-12 12:12 PM 發表

放假係屋企BBQ. 有串燒,少少海鮮。 最後當然有小朋友最喜歡的棉花糖。
真正炭火燒烤

住鄉交一定要有車

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-9-12 03:19 PM 發表

真正炭火燒烤
十六叔, 炭燒好味D, 係煩D, 大煙D。 我朋友屋企柴燒pizza重更加正

引用:
原帖由 賭場大明星咸球 於 2021-9-12 03:21 PM 發表

住鄉交一定要有車
是的、必需品也!

引用:
原帖由 巴士善良的樹根 於 2021-9-12 04:01 PM 發表

十六叔, 炭燒好味D, 係煩D, 大煙D。 我朋友屋企柴燒pizza重更加正
一定好好味

咁鬼熱bbq

引用:
原帖由 ckylwl2009 於 2021-9-12 04:43 PM 發表

咁鬼熱bbq
師兄, 我在南半球, 現在是初春, 還未熱, 謝謝。

引用:
原帖由 巴士善良的樹根 於 2021-9-12 12:12 PM 發表

今日好似有啲熱~
戶外BBQ會唔會太熱~

引用:
原帖由 top11 於 2021-9-12 06:03 PM 發表

今日好似有啲熱~
戶外BBQ會唔會太熱~
師兄, 不會啦, 這裏早上都係得7度左右, 未熱呀

引用:
原帖由 保時 於 2021-9-12 06:36 PM 發表

family day
D細路食得很開心, 謝謝

引用:
原帖由 巴士善良的樹根 於 2021-9-12 05:49 PM 發表

師兄, 我在南半球, 現在是初春, 還未熱, 謝謝。
咁唔怪得

主題標籤 #串燒 #海鮮
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]