• 瀏覽: 34,917
  • 回覆: 148
  • 追帖: 4
入得廚房,出得廳堂,性格開朗,又做得又砌得又生得

可以話,娶到呢種type既話就代表港仔結婚成功了?

熱賣及精選
乜水?

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-9-12 02:46 PM 發表

乜水?
全世界旅遊特輯比佢一個做鳩曬

她旅遊節目好看

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-9-12 02:44 PM 發表

老婆搵錢叻,老公比人笑係軟飯王

你睇胡杏兒就明

假如佢老公去滾,要話你知?

引用:
原帖由 家中藍色手袋 於 2021-9-12 03:19 PM 發表

老婆搵錢叻,老公比人笑係軟飯王

你睇胡杏兒就明
佢啲節目同老公一家大細一齊去做,都唔算軟飯啦,大家互相合作姐😌😌😌

港女 嫌貧愛富

梁芷珮係幾正😋

少少老態, 把聲又唔得, 有咩咁好睇 ? 

得佢一個人做女油節目咩 .

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-9-12 02:52 PM 發表

全世界旅遊特輯比佢一個做鳩曬
好像是自己投資叫理全家出馬。。。拍了拿出來賣給電視台
她把聲好吵

她老公都唔是廢男,本來是教打golf。

一直以來拍攝《潮甚麼》系列,Christy都係一家五口齊上齊落,老公正正係節目攝影師,但原來唔止咁簡單,Christy上載兩夫婦合照話:「喺我心目中,我老公係絕世好男人!年輕爸爸20歳出嚟教golf養大屋企三件老細,教咗10幾年波,從來未接觸過攝影,喺一年內學識揸機,剪片,拍咗7個潮什麼,有5個都係佢一手一腳拍攝,出trip時冇人幫,揸機,收音,燈光,航拍,影相,仲有揸車,夜晚入片,拍足一個月佢就踩足一個月,直頭係超人!」好多網友對佢半途出家都表示驚訝。

一9L般啫.

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-9-12 14:44 發表

同意

提示:支持鍵盤翻頁左 右