• 瀏覽: 7,152
  • 回覆: 61
  • 追帖: 1
熱賣及精選
認真,想講好耐,呢個妹妹仔全紅嬋,外表真係唔得,點解唔幫佢執下?例如剪過個好睇一點的頭髮

雖然佢跳水好叻,但外表也很重要呢

支持警察嚴正執法!
引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-9-12 05:22 PM 發表

認真,想講好耐,呢個妹妹仔全紅嬋,外表真係唔得,點解唔幫佢執下?例如剪過個好睇一點的頭髮

短頭髮跳水比較方便 外表點解重要 呢家係跳水 唔係選美

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-9-12 05:22 PM 發表

我都覺得係,現在的運動員已經不可以像以前咁。

引用:

今天有一個長髪撥到跳台,觀感不佳。
14歲細蚊女,在香港只是中二,吾需要執。三年後巴黎再見,全家有女初長成,一定吾同。

引用:
原帖由 siu80 於 2021-9-12 03:41 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=5QMssiVFa2Q&ab_channel=偶然体育
全紅嬋心理質素極高,陳芋汐就欠了。四輪後被追平就散左。

引用:
原帖由 6674 於 2021-9-12 06:27 PM 發表

今天有一個長髪撥到跳台,觀感不佳。
14歲細蚊女,在香港只是中二,吾需要執。三年後巴黎再見,全家有女初長成,一定吾同。
張家齊17歲了 唔見佢有執

引用:

任茜最靚女, 今日表都好好

引用:

教練成日揸波😂

引用:
原帖由 咬人蘇 於 2021-9-12 06:49 PM 發表

張家齊17歲了 唔見佢有執
女為悅己者容。
有萬千粉絲背後有廣告商力撐。吾係霍二公子呢個級數,吾好咁多要求。

厲害
三個都係世界級

加油,厲害奇待

芋汐響奧運發揮麻麻, 其實佢水平可以更高

懷疑 全 唔係女仔

引用:
原帖由 orabuln 於 2021-9-13 12:54 PM 發表

懷疑 全 唔係女仔
男仔跳水應該唔夠女仔好 女仔柔軟度高

提示:支持鍵盤翻頁左 右