• 瀏覽: 57,511
  • 回覆: 474
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 kpchg4 於 2021-9-13 06:59 AM 發表

要同停車場邊架車交流眼神? 同弦樂演奏夾要幾專心你知唔知?
志偉應該搵蔡楓華

熱賣及精選
引用:
原帖由 connienky 於 2021-9-13 07:10 AM 發表

欣宜唱得仲夠氣
後生

引用:
原帖由 kpchg4 於 2021-9-13 06:59 AM 發表

你又知

引用:
原帖由 onlee2004 於 2021-9-13 07:11 AM 發表

志偉應該搵蔡楓華
搵到佢出鏡,一泊埋就知學友現年 60歲保持得幾好幾專業。

今年請學友好似開心大綜藝第一集咁, 玩Show Hand.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-13 07:14 AM 發表

今年請學友好似開心大綜藝第一集咁, 玩Show Hand.
搵譚校長、克勤至係

引用:

佢唔系次次同弦樂演奏夾, 但次次都合埋眼.
亦都唔系個個同弦樂演奏夾都合埋眼, 所以關乜事.

引用:
原帖由 onlee2004 於 2021-9-13 07:12 AM 發表

你又知
你自己搵返咩歌手同管弦樂團合作過、睇吓 d 片段、睇吓近期趙增燾既訪問咪知 lor....

你唔會見到 劉德華/郭富城 蹤影

因為係兩個類別

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-13 07:16 AM 發表

佢唔系次次同弦樂演奏夾, 但次次都合埋眼.
亦都唔系個個同弦樂演奏夾都合埋眼, 所以關乜事.
次次嗎? 雪狼湖呢? 唔好吹得就吹啦....

搵吓佢 d 演唱會睇吓啦,要演出時就會有演出。

引用:
原帖由 kpchg4 於 2021-9-13 07:21 AM 發表

次次嗎? 雪狼湖呢? 唔好吹得就吹啦....

搵吓佢 d 演唱會睇吓啦,要演出時就會有演出。
所以我咪話唔關事, 系佢自己覺得有需要就做.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-13 07:22 AM 發表

現在弦樂演奏,唔係現場 band 演奏呀....親

引用:
原帖由 kpchg4 於 2021-9-13 07:18 AM 發表

你自己搵返咩歌手同管弦樂團合作過、睇吓 d 片段、睇吓近期趙增燾既訪問咪知 lor....

你唔會見到 劉德華/郭富城 蹤影

因為係兩個類別
趙生都好似俾學友感染左
雖然我以前都有買學友多張CD,近日更以日出時作為手機鈴聲
但佢嘅現場表演近幾十年完全唔掂!我都聽佢D歌但一樣要批評佢!我會寫個電郵俾佢建議佢改善一吓

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-13 07:22 AM 發表

另外昨晚三首歌在停車場,根本冇人比佢望

引用:

係觀眾覺得有需要呀

引用:
原帖由 kpchg4 於 2021-9-13 07:27 AM 發表

另外昨晚三首歌在停車場,根本冇人比佢望
係佢望鏡頭呀

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]