• 瀏覽: 8,192
  • 回覆: 89
  • 追帖: 1
熱賣及精選
引用:
原帖由 樓下雀躍的更新 於 2021-9-14 07:40 AM 發表

就算有睇TVB咁又點 ? TVB咪一樣蝕2.8億 ,
睇咗TVB , 都唔會益咗TVB ,
反而鬧爆TVB , 可以摑醒班藍屍
你又偷睇tvb, 唔撐viu既殯儀館討論區要係呢度取暖?

TVB有大陸撐, Viu既廣告咪又係佢李家既舖頭自己左袋入右袋

引用:
原帖由 Iarry64 於 2021-9-12 09:18 PM 發表

Gigi 可以唱live,
Chantel只能錄播,
TVB又再一次侮辱chantel,
暗嘲Chantel唱歌無料到。
柒頭,為恐天下不亂,你咁撚鍾意比較唔L同張學友比?

各有各精彩,比重一樣重要,為節目增色添美已成功達標。
小小年紀,出道時間短已可同歌神同節目表演已難得。

Chantel 打頭陣,好靚女

。。。。。你做評判定係????

你去睇妖TV啦!咪拉高TVB收視嘛!

Chantel 的雅典娜造形,高貴清純好靚呀。

呢兩隻嘢乜水呀?吾識喎!

引用:
原帖由 Iarry64 於 2021-9-12 09:18 PM 發表

唔知你幾多歲,只係覺得你好低B,有時間就做下正經野,俾自己一個目標,日日on 99 咁出呢啲Post 真係好無謂,有咩意義?我都成日出on 9 post ,但我主要係想香港人放鬆下,大家笑下咁。若干年後,你會覺得自己好無知

廢L 無倫嘅diu tv 黃畜~

引用:

公仔箱認真你書鳥

果然係聲夢fans

引用:

Chantel係賣樣,Gigi係賣唱功,都唔同

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]