• 瀏覽: 8,196
  • 回覆: 89
  • 追帖: 1
黃畜原來走哂去偷睇tbb, 搞到港姐收視有26點!

熱賣及精選
引用:
原帖由 lai-ken 於 2021-9-14 08:34 AM 發表

Chantel係賣樣,Gigi係賣唱功,都唔同
所以chantel唔岩唱歌 適合做花樽

引用:
原帖由 不見了的草稿 於 2021-9-13 09:00 AM 發表

咁又唔係,  Gigi 首歌唱幾句,港姐出場, 點錄呢?
Chantel 是配合大會主題做女神形像, 都好重用佢!
你同碌死仔玩認真討論

引用:
原帖由 Iarry64 於 2021-9-12 09:18 PM 發表

Gigi 可以唱live,
Chantel只能錄播,
TVB又再一次侮辱chantel,
暗嘲Chantel唱歌無料到。
樓主又係到攪分化.你係咪好得閒.得閒就攪班粉餅.易攪好多.Gigi同chantel好好朋友.你慳啲啦.

引用:
原帖由 Iarry64 於 2021-9-14 08:48 AM 發表

所以chantel唔岩唱歌 適合做花樽
咁佢又未至於係花瓶,如果tvb肯培訓佢(唔係要佢陪高層瞓),咁佢應該好過好多嗰班所謂後生仔KOL

引用:
原帖由 Iarry64 於 2021-9-12 09:18 PM 發表

Gigi 可以唱live,
Chantel只能錄播,
TVB又再一次侮辱chantel,
暗嘲Chantel唱歌無料到。
又偷睇tvb, 仲全程睇晒, 話你唔係tvb diehard fans 都唔得

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-13 10:56 AM 發表

Chantel一世比Gigi食住, 仲要被Yumi威脅.
又攪分化

引用:
原帖由 lai-ken 於 2021-9-14 09:02 AM 發表

咁佢又未至於係花瓶,如果tvb肯培訓佢(唔係要佢陪高層瞓),咁佢應該好過好多嗰班所謂後生仔KOL
佢話係咪係囉!佢係神!神會做D 人做唔到既野架你識條鐵咩!

引用:
原帖由 hhoeablm 於 2021-9-14 09:17 AM 發表

又攪分化
呢家D14/5歲細路女已好識諗, 表面好姊妹, 個心不知幾想對方仆街.

妖台打手又系度挑撥離間

反而覺得各有各好......

妖打手返去迷一舊飯啦

viu嘅打手寧可睇TVB嘅小妹妹同港姐都唔撐乜ror物ror。

話時話,Gigi同Chantel係兩個唔同嘅market,
無線今次一氣食到幾個不同嘅市場真係執到寶,
祈望樂壇有一番新景像。

一個富家小姐 一個寄人籬下雙非 一定係雙非聽話

引用:
原帖由 觀塘昌哥 於 2021-9-12 09:24 PM 發表

你唔好咁玻璃啦
佢係妖金竟米分黎, HEART OF GLASS 好正常

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]