• 瀏覽: 8,235
  • 回覆: 89
  • 追帖: 1
Who cares?

熱賣及精選
引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-14 09:23 AM 發表

呢家D14/5歲細路女已好識諗, 表面好姊妹, 個心不知幾想對方仆街.
連小朋友都蝦就更仆街

引用:
原帖由 lai-ken 於 2021-9-14 08:34 AM 發表

Chantel係賣樣,Gigi係賣唱功,都唔同
懷疑你對耳有問題, CHANTEL音色好靚, GIGI百變天后, 各有特色

https://www.youtube.com/watch?v=XhuKHqrNBOw

瘤主正一分化撚,冇好死

引用:
原帖由 觀塘昌哥 於 2021-9-12 09:24 PM 發表

你唔好咁玻璃啦
樓主唔係玻璃,只係佢自以為可以帶風向啫。

唔知Chantel接佐幾多廣告?
Gigi有得比嗎?

引用:
原帖由 樓下雀躍的更新 於 2021-9-14 07:46 AM 發表

電視風雲︰TVB半年續蝕逾2.8億 ViuTV有望賺錢 港視變科技公司
https://www.hk01.com/財經快訊/668421/電視風雲-tvb半年續蝕逾2-8億-viutv有望賺錢-港視變科技公司
妖台零收視喎!仲有望?
賺咗未呀?

剩低冇得出場嗰班係咪已經輸晒?

引用:
原帖由 Iarry64 於 2021-9-12 09:18 PM 發表

Gigi 可以唱live,
Chantel只能錄播,
TVB又再一次侮辱chantel,
暗嘲Chantel唱歌無料到。
你又挑撥離間

引用:
原帖由 e5432whm 於 2021-9-14 11:34 AM 發表

懷疑你對耳有問題, CHANTEL音色好靚, GIGI百變天后, 各有特色

https://www.youtube.com/watch?v=XhuKHqrNBOw
都係差啲啦,始終未開苞,音域唔夠上唔到高音,而且啲音唔係咁準,仲要跟返個聲學老師浸返幾年。

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2021-9-14 12:02 PM 發表

唔知Chantel接佐幾多廣告?
Gigi有得比嗎?
有無mirror 10分一?

引用:
原帖由 Iarry64 於 2021-9-14 06:59 PM 發表

有無mirror 10分一?
Mirror幾多成員?除返又點呢?Chantel出道左幾耐,成名咁快Mirror又有冇得比?

找相似😂

又分化學員
有嬴有輸 各有長短
比較係好事令人向上
但係你就係為左分化而比較

引用:
原帖由 LittleFat123 於 2021-9-13 10:42 AM 發表

絕對唔同意 琴晚係表演節目 第一part全港暫時揾唔倒一個好似chantel 又唱歌唱得好 又小公主look好過Chantel 一開始已非常吸引 成本又平 但GiGi果part好多其他歌星都做到
崗位唔同角色都唔同
只可以講兩位都做得幾好

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2021-9-14 07:15 PM 發表

Mirror幾多成員?除返又點呢?Chantel出道左幾耐,成名咁快Mirror又有冇得比?

找相似😂
TVB開左台好耐,而viutv又開左幾耐?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]