• 瀏覽: 8,226
  • 回覆: 89
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 輪大碩士仔 於 2021-9-14 08:25 AM 發表

我覺得Chantel會紅, Gigi唔會
我都估係,chantel 好有明星相

熱賣及精選
引用:
原帖由 藍路 於 2021-9-15 12:53 AM 發表

我都估係,chantel 好有明星相
無錯 GIGI個樣完全唔得
CHANTEL應該紅過佢

點解要分化兩個大家唔同style

引用:
原帖由 包剪揼港隊 於 2021-9-15 11:38 AM 發表

點解要分化兩個大家唔同style
一個有實力,一個無實力,
完全唔同style??

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-14 06:49 AM 發表

環球出Aga就以為可輕易生擒Hana, 而家出到Gin Lee仲要學友加持都未得.
其實都幾睇得起Hana.
Aga唱功一般

引用:
原帖由 Iarry64 於 2021-9-16 12:36 AM 發表

一個有實力,一個無實力,
完全唔同style??
聲夢最緊要團結

妖台嗰班就無實力

唔同風格,各有各唱,唔駛比較
聲夢學員個個都有一定實力,已有資深監製邀請做嘉賓,唱功亦都係得到肯定的。
只要心態正確及虛心,再不斷提升唱歌技巧,唱歌道路應走得好遠。
咪搞分化轉移視線啦!

你個台姜伯伯就真係輸左比gigi

引用:
原帖由 mymelody0505 於 2021-9-16 01:17 AM 發表

唔同風格,各有各唱,唔駛比較
聲夢學員個個都有一定實力,已有資深監製邀請做嘉賓,唱功亦都係得到肯定的。
只要心態正確及虛心,再不斷提升唱歌技巧,唱歌道路應走得好遠。
咪搞分化轉移視線啦!
同意, GIGI CHANTEL不相百仲, 不要分化

好似已經領先的兩隻馬, 可以自由地鬥快

引用:
原帖由 Ah_luk 於 2021-9-16 12:46 AM 發表

聲夢最緊要團結

妖台嗰班就無實力
班妖怪水退緊無著褲好快水落石出, 妖打手真係好驚, 係咁洗版

引用:
原帖由 Iarry64 於 2021-9-12 09:18 PM 發表

Gigi 可以唱live,
Chantel只能錄播,
TVB又再一次侮辱chantel,
暗嘲Chantel唱歌無料到。
咪搞分化啦港人

Gigi 話晒冠軍  唱歌好過 Chantel 好正常

妖打手好驚TVB成功,日日要入TVB版搞分化,人家姊妹情深又唔底得。

明白嘅,妖鏡ER嘩無樣無實力,人地聲夢卻外貌實力都高好多班,係要勸力啲出POST打壓,妖打手努力啲出多幾個POST揾錢啦

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-9-16 10:17 AM 發表

Gigi 話晒冠軍  唱歌好過 Chantel 好正常
我覺得Archie唱得仲好過gigi,
不過無計  TVB要將d資源黎捧gigi
唯有放棄Archie

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]