• 瀏覽: 1,011
  • 回覆: 14
班港姐已經醜樣,仲叫三個高顏值小花著到咁靚出嚟,分明想公開處決班港姐,
仲有明知大師兄讀書小吾識英文,仲叫佢做mc訪問班ABC, 結果下下要金城安埋尾,大師兄老尷行開,分明侮辱錢嘉樂,
Tbb真係好mean

熱賣及精選
點解周文奇化個木乃伊妝?

聲夢女學員識音樂有才華, 班大十年的姐姐最叻就系三點式系人面前扭下扭下身體.

提示: 違規內容已被屏蔽

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-9-12 09:30 PM 發表

班港姐已經醜樣,仲叫三個高顏值小花著到咁靚出嚟,分明想公開處決班港姐,
仲有明知大師兄讀書小吾識英文,仲叫佢做mc訪問班ABC, 結果下下要金城安埋尾,大師兄老尷行開,分明侮辱錢嘉樂,
Tbb真係好mean
黃人做乜唔睇妖TV呀?唔好睇咩?

又要偷睇TVB........

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-9-12 09:30 PM 發表

Tbb真係好mean
又偷睇TVB?
做乜唔去VIU個殯儀館留言呀, 一D人氣都冇.

曱甴又睇TVB

引用:

Tbb真係好mean
64仔!好耐冇見喎!

引用:
原帖由 X_ANDY_X 於 2021-9-12 09:51 PM 發表

64鳩你呢個ac啱啱放監啊!
64仔起碼2個月冇出Po!

點解呢?去左邊?

引用:

Tbb真係好mean
大師兄即係邊個?

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-9-12 21:30 發表

Tbb真係好mean
分化L又出嚟搵食.

妖粉又監察緊 tvb

引用:
原帖由 福建一幫 於 2021-9-15 08:24 AM 發表

64仔起碼2個月冇出Po!

點解呢?去左邊?
之前呢個正身俾版主禁咗,跟住分身都禁埋要到12月先放監,所以…你明白㗎

樓主知唔知自己不停出帖咁侮辱緊你自己? 

主題標籤 #錢嘉樂