• 瀏覽: 970
  • 回覆: 18
場景雖然主題一般,但怖置真係好過前幾屆,又用多左舞蹈藝員同音樂人,咁樣真係幫到就業情況先!依家希望tvb先 保持以前質素,再改革下啲節目!

大佬呀~啲妝咁肉酸嘅??紅唇蛙?!

今晚似歌唱比賽多d, 學友 vs 聲夢 vs gin lee, 學友完勝

今屆搞得好過上幾屆
可惜今屆港姐佳麗唔夠靚

今屆好認真, 好大製作. 

收視有無四十點??

利申:我睇足全場~

引用:
原帖由 家中藍色手袋 於 2021-9-12 10:52 PM 發表
今屆好認真, 好大製作. 
矮仔今屆洗錢起碼double, 收視睇睇會唔會有得 double

引用:
原帖由 JACKPANG117 於 2021-9-12 10:25 PM 發表
場景雖然主題一般,但怖置真係好過前幾屆,又用多左舞蹈藝員同音樂人,咁樣真係幫到就業情況先!依家希望tvb先 保持以前質素,再改革下啲節目!
X2..TVB今年算落本...冇余詠珊年代幾屆敢行酸...

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2021-9-12 10:50 PM 發表
今屆搞得好過上幾屆
可惜今屆港姐佳麗唔夠靚
我最記得有句出自臺灣綜藝大哥吳宗憲嘅名言「沒有醜女人,只有懶女人。」唔靚係代表化妝做得唔夠好,唔夠努力化妝。

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2021-9-12 10:50 PM 發表
今屆搞得好過上幾屆
可惜今屆港姐佳麗唔夠靚
X2..上屆柏研..今晚出場靚到..已經佢FANS

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-9-12 11:20 PM 發表

X2..上屆柏研..今晚出場靚到..已經佢FANS
今晚Chantel + Yumi + Rosita
靚過晒今屆港姐

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2021-9-12 11:21 PM 發表

今晚Chantel + Yumi + Rosita
靚過晒今屆港姐
Chantel + Yumi..幾年後選美不得了

引用:
今屆搞得好過上幾屆
可惜今屆港姐佳麗唔夠靚
今屆搞得好過上幾屆 x2

No. 3 and 4 ok but foul 左

Chantel + Yumi如果今年入選, 至少都3甲 

引用:
原帖由 野人1 於 2021-9-12 11:17 PM 發表

矮仔今屆洗錢起碼double, 收視睇睇會唔會有得 double
明日股價又要插水!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]