• 瀏覽: 24,036
  • 回覆: 101
當年槍手個中鋒施華俾Birmingham 件中堅剷斷腳,傷勢同67差不多,復原之後已經無力於賽場。而槍手當季亦在大好形勢下無咗個冠軍,得第二。希望67無事!

熱賣及精選
引用:
原帖由 藍斯貝利 於 2021/9/13 10:05 發表

周一(13日)凌晨英超賽事,利物浦作客列斯聯以3比0大勝,不過「紅軍」賽後仍然被愁雲所籠罩,事關今季極速上位嘅18歲新星哈維艾利洛,比賽期間嚴重受,左腳足踝懷疑斷裂變形,要即刻送入醫院做手術,今季幾乎可以肯定提早收咧。

利物浦今場20分鐘先開紀錄,穆罕默德沙拿接應阿歷山大阿諾特傳中近門撞入,50分鐘再有法賓奴泰華利斯建功。利物浦本來已經安排佐敦軒達臣入替哈維艾利洛,點知係未換人前就發生恐怖意 ...
藍斯兄, 好耐無見 諗起前利記前鋒施斯, 比個中國球員踢斷腳, 成條變哂形突唒出黎

早日康復

祝早日康復

好慘, 打起就傷

從後攔截,必定紅牌。

比人扣分都要講, 希望條HIHI停成季

希望早日康復

引用:
原帖由 20687254 於 2021-9-13 12:10 PM 發表

係英超重創完都幾乎功力大減
藍斯,伊度亞度達斯華
有辦你睇
藍斯變左風格tim
其實對佢轉左型未必級數低左
斷前係新法比
斷後係長氣袋磨到你體力下降先黎料
如果佢果年拍法明尼果年一直進步
新尼維特都得
不過佢唔專心打勤力工兵
到對方體力下降先黎料

引用:
原帖由 ArsenalHKTW 於 2021-9-13 04:04 PM 發表

當年槍手個中鋒施華俾Birmingham 件中堅剷斷腳,傷勢同67差不多,復原之後已經無力於賽場。而槍手當季亦在大好形勢下無咗個冠軍,得第二。希望67無事!
當年真係心碎
唔係雲佩斯,拿斯尼同法比可能唔走

應該要要取消足球員著釘鞋,全部著返無釘運動鞋

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2021-9-13 07:51 PM 發表

應該要要取消足球員著釘鞋,全部著返無釘運動鞋
草地喎

祝早日康復

祝完全康復!

引用:
原帖由 heiupok 於 2021-9-13 02:53 PM 發表

踢波者唔駛博晒老命整傷人呀,好似打交多過踢波!啲體育精神都沒,唔識踢波咪鬼踢啦!害死人掛靴。仲咁青春,被你搞一搞唔駛踢波。列斯聯跟本廢物。
條PK飛鏟後完全冇理過就走咗去,你話我聽佢冇心一定唔信囉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]