• 瀏覽: 23,950
  • 回覆: 101
引用:
原帖由 aj4577 於 2021-9-13 02:50 PM 發表

應該冇佢咁大鑊掛

照片好嚇人

熱賣及精選
想當年梳爾斷腳,一班利迷話抵死,幸災樂禍,他朝君體也相同

斷腳都仲想起身仲識勉勵支持者,咁後生有大將之風

吊呀,條靚仔堅好波又淡定,真係超新星大把前途,咁樣比人一腳收皮慘無人道,出哂來打番幾多唔知,仲要浪費哂成長關鍵時期,出腳條仆街呀

引用:
原帖由 笑忘輸 於 2021-9-13 08:24 PM 發表

想當年梳爾斷腳,一班利迷話抵死,幸災樂禍,他朝君體也相同
你喺邊度見到?

引用:
原帖由 AppleMan7208 於 2021-9-13 11:39 AM 發表

我睇現場,列斯擺明輸波,發脾氣,粗暴咁踢,其實歐洲足協應該要罰這些人停賽一段時間
罰9佢人工好過啦!罰撚到冇錢就唔會亂黎㗎喇

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-13 08:42 PM 發表

你喺邊度見到?
幻想當事實系列!🤔

慘情,傷完仲有心理關口
有d 傷口感染仲要做幾次手術
好彩仲細、應該康復得快
希望好番可以繼績成長

引用:
原帖由 王小龍打毛五 於 2021-9-13 02:09 PM 發表

你這奴才算什麼?
師兄講得對,嗰位師兄可能未看過Elliot在球埸上踢波

引用:
原帖由 藍斯貝利 於 2021-9-13 10:05 AM 發表

周一(13日)凌晨英超賽事,利物浦作客列斯聯以3比0大勝,不過「紅軍」賽後仍然被愁雲所籠罩,事關今季極速上位嘅18歲新星哈維艾利洛,比賽期間嚴重受,左腳足踝懷疑斷裂變形,要即刻送入醫院做手術,今季幾乎可以肯定提早收咧。

利物浦今場20分鐘先開紀錄,穆罕默德沙拿接應阿歷山大阿諾特傳中近門撞入,50分鐘再有法賓奴泰華利斯建功。利物浦本來已經安排佐敦軒達臣入替哈維艾利洛,點知係未換人前就發生恐怖意 ...
OMG..
what happend to him

球場上比賽,個個埋身肉搏,一定要好好保護自己,有好多球員係拼哂老命踢人隻腳,佢地最多咪紅牌,俾人踢果個就可能收山,足總好應該要重罰行兇者,不過咁多年都冇改善,任由行兇者繼續行兇

呢個位斷其實好影響佢後來既發展, 好多球員都去唔返以前個狀態

所以踢波係好危險既事。街場踢就仲恐怖

引用:
原帖由 地球不爆炸 於 2021-9-13 09:51 PM 發表

師兄講得對,嗰位師兄可能未看過Elliot在球埸上踢波
點止呀,我懷疑佢冇睇過任何球員踢波添呀!幻想佢就叻!😌

祝盡快康復😪

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]