• 瀏覽: 721
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
tvbcomhk 《聲之呼吸》J2《鬼滅之刃 竈門炭治郎 立志篇》聲優選拔企劃(*只限香港地區觀眾參與)
立即參與👉🏻 https://bigbigchannel.app.do/kimetsunoyaiba

各位動漫迷,《聲之呼吸》J2《鬼滅之刃 竈門炭治郎 立志篇》聲優選拔企劃正式開始喇! 🥳 大家可以為動畫中嘅角色揀選自己嘅心水配音員,投票總共有8個角色,每個都有3位候選配音員,大家可以先細味佢地嘅精心演繹,再投下你神聖嘅一票!😎

參與咗投票而又被抽中嘅20位幸運兒仲可以獲得《鬼滅》精品一份!😍 所以記住每日都要投票支持你心水嘅配音員,有機會攞埋獎品返屋企添 ! 🎁

《聲之呼吸》J2《鬼滅之刃 竈門炭治郎 立志篇》聲優選拔企劃:
由2021年9月13日早上6時開始至2021年9月20日中午12時為止

熱賣及精選
Viu tv播完 J2又播,咁奇怪?

引用:
原帖由 mcyu05 於 2021-9-13 01:35 PM 發表

免費電版權

引用:
原帖由 colle300 於 2021-9-13 01:36 PM 發表

免費電版權
始終Viu飲咗頭啖湯,後播者感覺始終蝕底啲。
尤其現時係電視大戰。

引用:
原帖由 mcyu05 於 2021-9-13 01:44 PM 發表

尤其現時係電視大戰。
TVB配音版唔同D,班人專業D

真係估唔道一套爛野都會甘紅

引用:
原帖由 colle300 於 2021-9-13 01:46 PM 發表

TVB配音版唔同D,班人專業D
我同意。
既然無線唔介意「蝕底」,希望無線遲啲買返進擊的巨人final season嚟播啦

鬼滅係呢幾年最最最紅既動漫,另一套係咒術迴戰

引用:
原帖由 mcyu05 於 2021-9-13 13:44 發表

尤其現時係電視大戰。
咁頭啖湯一定係日版啦, 以後香港D電視台唔使買卡通. 韓劇返嚟播啦
全都係2手嘅, 而且Viu好似係網上播, 自由身同專業TVB配音完全無比
全香港最TOP 20配音員, 20個有20個都係TVB到

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-9-15 04:31 PM 發表

咁頭啖湯一定係日版啦, 以後香港D電視台唔使買卡通. 韓劇返嚟播啦
全都係2手嘅, 而且Viu好似係網上播, 自由身同專業TVB配音完全無比
全香港最TOP 20配音員, 20個有20個都係TVB到
Viu版中以下幾個配音員都係TVB訓練出嚟:
不死順玄彌(陳成港)
音柱(麥皓豐)
風柱(周倚天)
寺內清(廖杏茵)
真菰(何寶珊)
魔夢(周良鴻)
累(李震權)
沼鬼(黃榮璋)
矢琶羽(伍博民)
麥皓豐7月返咗TVB

🤔叮噹做炭治郎...

花師拉做戀之呼吸...

😂有冇人一齊玩野?亂投?

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-9-15 18:41 發表

🤔叮噹做炭治郎...

花師拉做戀之呼吸...

😂有冇人一齊玩野?亂投?
同選特首一樣, TVB已經預先篩選先比你再揀,
咁就唔會有花師奶配戀之呼吸啦, 放心

引用:
原帖由 mcyu05 於 2021-9-13 01:35 PM 發表

viu tv 有播過? 我係個APP唔見既?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]