• 瀏覽: 26,151
  • 回覆: 227
  • 追帖: 1
話就話個樣麻麻, 但始終係關禮傑個女,
後台唔夠勁?

熱賣及精選
怕左件林俊賢粉絲,白頭林個女撈唔起,佢件癲粉專針對星二代 (林愷鈴,湯洛雯),關女有獎攞肯定日日洗版發花癲

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2021-9-13 11:24 AM 發表

後台唔夠勁?
可能關生唔肯續約/扭計!

選港姐多數為入行, 有獎當然好D.
但佢想入行又另有途徑, 比個三甲佢要攪足成年仲煩.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-13 12:13 PM 發表

選港姐多數為入行, 有獎當然好D.
但佢想入行又另有途徑, 比個三甲佢要攪足成年仲煩.
佢老豆已經係藝人, 入行有幾難?

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2021-9-13 12:19 PM 發表

佢老豆已經係藝人, 入行有幾難?
唔係咁講呀, 好似林愷鈴, 入極都入唔到!

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-9-13 12:26 PM 發表

唔係咁講呀, 好似林愷鈴, 入極都入唔到!
邊個林愷鈴,???

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2021-9-13 11:24 AM 發表

後台唔夠勁?
點解要有

無諗到會大熱倒灶,有無尷尬到兩父女一齊跳過對面天台走人。

睇真D, 原來唔 掂

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
矮,冇波,法令紋太深,唔靚,五強都是好彩

引用:
原帖由 125siuai 於 2021-9-13 01:51 PM 發表

矮,冇波,法令紋太深,唔靚,五強都是好彩
法令紋真係好核突,後生女兩大條坑喺個面度

根本唔靚!

井蛙不可以語海
夏蟲不可以語冰
鄧英敏個女咁醜樣 假假地都季軍

唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  
睇睇下幾靚.

主題標籤 #關禮傑
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]