• 瀏覽: 981
  • 回覆: 13
本主題由 mook999 於 2021-9-13 02:44 PM 設置高亮

新片由原裝系列導演蓮娜華高斯基(Lana Wachowski)捲土重來,掌舵奇洛李維斯(Keanu Reeves)、嘉麗安摩絲(Carrie-Anne Moss)強勢回歸,演繹當年令他們爆紅的傳奇角色Neo及Trinity,再續科幻經典!《22世紀殺人網絡 復活次元》將於今年聖誕上映。

資料來源: WMOOV
https://youtu.be/VFfL-VXnUuo進入香討影片區

投票項目 ( 單選 , 截止時間為 2022-1-11 02:41 PM ) 參與人數 3

1. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3 (100.00%)

2. ⭐️⭐️⭐️⭐️

0 (0.00%)

3. ⭐️⭐️⭐️

0 (0.00%)

4. ⭐️⭐️

0 (0.00%)

5. ⭐️

0 (0.00%)

呢套有好大期望。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-13 05:16 PM 發表

呢套有好大期望。
x2......

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-9-13 05:16 PM 發表

呢套有好大期望。
呢家D 片,  放低期望是必須的

引用:
原帖由 Discuss好戲連場 於 2021-9-13 02:44 PM 發表

新片由原裝系列導演蓮娜華高斯基(Lana Wachowski)捲土重來,掌舵奇洛李維斯(Keanu Reeves)、嘉麗安摩絲(Carrie-Anne Moss)強勢回歸,演繹當年令他們爆紅的傳奇角色Neo及Trinity,再續科幻經典!《22世紀殺人網絡 復活次元》將於今年聖誕上映。

資料來源: WMOOVhttps://youtu.be/VFfL-VXnUuo
長壽片、老人網絡、
要有故事同特效突破、先會有睇頭、
Trailer已經唔覺有衝動想睇

"傳聞"內部試影.
反應好好

好伏feel

廿二 1-3 已經好完整

何必

引用:
原帖由 molittlemo 於 2021-9-16 09:26 AM 發表

"傳聞"內部試影.
反應好好
呢D有邊次係唔好

引用:
原帖由 歪樂煲乎 於 2021-9-17 02:21 PM 發表

廿二 1-3 已經好完整

何必
FEEL到似Terminator..............多舊魚咁加多一兩輯

引用:
原帖由 nelshen 於 2021-9-16 03:48 AM 發表

長壽片、老人網絡、
要有故事同特效突破、先會有睇頭、
Trailer已經唔覺有衝動想睇
應該拍兩輯..........一輯係食左紅丸,  一輯係揀左藍丸,  有唔同故事, 唔同遭遇,  咁就真係突破

唉,好擔心又一套經典被破壞

戲都未上咁快有三個人俾五星?

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-9-17 04:11 PM 發表

應該拍兩輯..........一輯係食左紅丸,  一輯係揀左藍丸,  有唔同故事, 唔同遭遇,  咁就真係突破
唔同遭遇拍兩輯嘅手法,有齣好少人提起嘅荷蘭片,Het Leven uit een Dag (2009)。出自一本小說,話說男女主角決心落地獄可以“無間”重複性愛。成套片有⅔時間係兩個唔同經歷,分左右兩邊一齊播 😆 

故事不錯的,但未必人人受落。有朝一日荷里活肯去remake,揾呀Keanu Reeves去拍可能會多啲人肯睇 。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]