• 瀏覽: 19,288
  • 回覆: 97
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 曲明 於 2021-9-13 04:44 PM 發表

農村冇超生㗎
契弟放流料

熱賣及精選
引用:
原帖由 cctvb33 於 2021-9-13 05:14 PM 發表

契弟放流料
E+唔知,廿年前一定冇

床上功夫好, 先會多生, 別問別人, 先問自己

引用:
原帖由 曲明 於 2021-9-13 05:15 PM 發表

E+唔知,廿年前一定冇
哦,原來如此

引用:
原帖由 cctvb33 於 2021/9/13 16:35 發表

點解佢可以咁生

唔罰錢咩
有罰呀。但是如果像貴州山區農村。 罰款才幾百元(重點是懷孕時要隱藏不出門。 被村委捉到就大鑊)

我以前有個伙計生左6個。因為月薪5XXX, 生一個才幾百元罰款唔怕罰。 豪比佢。

我認識在雲浮市有一單就是孕婦在已經5個多月仍被捉了去做人工流產手術。
發現嬰兒就是男的。 而且手術後遺症引致女人以後很難再懷孕了。那家公就報仇半夜去當時負責的人的家一把火燒死曬全家同歸於盡。

有幾件應該是鄰居或父、舅

生到鬆晒了

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-9-13 05:18 PM 發表

有罰呀。但是如果像貴州山區農村。 罰款才幾百元(重點是懷孕時要隱藏不出門。 被村委捉到就大鑊)

我以前有個伙計生左6個。因為月薪5XXX, 生一個才幾百元罰款唔怕罰。 豪比佢。

我認識在雲浮市有一單就是孕婦在已經5個多月仍被捉了去做人工流產手術。
發現嬰兒就是男的。 而且手術後遺症引致女人以後很難再懷孕了。那家公就報仇半夜去當時負責的人的家一把火燒死曬全家同歸於盡。

民族英雄

引用:
原帖由 gordon823 於 2021-9-13 04:08 PM 發表

49歲男娶19歲女,21年連生15個孩子,如今全家成了「網紅」!

https://youtu.be/JYo1sXAvwS4

大家庭。。
唔信!應該有好多襟兄弟幫手,驗dna才知父親是誰!

3孩政策未出已經大多5倍
有$途

個老婆見到他這樣子 快快有了不用天天給強姦

父母做教練,12個上場,3個後備,真係成枝足球隊

亞哥變亞伯,日日砌個樣從49變成79。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]