• 瀏覽: 8,278
  • 回覆: 86
  • 追帖: 1
返工已經對住成班女同事,收工返到屋企又要對住一個阿媽一個家姐,放假仲要對住個女朋友
一個禮拜7日每日都係聽住成班女人係到講是非,大至娛樂圈八卦小至佢老公嫌佢煮飯難食都可以講一餐
我男人老狗點樣同你哋一齊講是非呀?
最慘係唔同佢哋一齊講八卦而係唔同佢哋講是非,而係唔同佢哋一齊講會比佢哋排擠我
唔同我講嘢,我食飯自己一個都算仲好enjoy添
但係佢哋嘅排斥就係所有豬頭骨都會畀晒我做,最麻煩嘅嘢全部都會去晒我到…
之前就係因為有個同事唔想同佢哋一齊傾呢啲嘢就畀佢哋有呢啲招式逼到佢辭職…
試過同最大嗰個男上司講,點知個上司都係叫我多一事不如少一事同佢哋一齊傾下又唔會蝕底
到底有冇人明我有幾慘?我唔想畀佢哋恰又唔想埋堆同佢哋一齊講,就算辭職都冇咁快

熱賣及精選

引用:
原帖由 千千里馬 於 2021-9-13 04:25 PM 發表

師兄要唔要嚟體會下?

除褲show條撚出嚟比佢哋睇,等佢哋見識過你支小鋼炮後咪再當你係姊妹

引用:
原帖由 娃娃舜 於 2021-9-13 04:13 PM 發表

返工已經對住成班女同事,收工返到屋企又要對住一個阿媽一個家姐,放假仲要對住個女朋友
一個禮拜7日每日都係聽住成班女人係到講是非,大至娛樂圈八卦小至佢老公嫌佢煮飯難食都可以講一餐
最慘係唔同佢哋一齊講八卦而係唔同佢哋講是非,而係唔同佢哋一齊講會比佢哋排擠我
但係佢哋嘅排斥就係所有豬頭骨都會畀晒我做,最麻煩嘅 ...
用下口技有幾慘

引用:
原帖由 娃娃舜 於 2021-9-13 04:13 PM 發表

𨳒你,晒命!手

引用:
原帖由 kwma 於 2021-9-13 05:12 PM 發表

用下口技有幾慘
我真係唔識點樣同班師奶傾係超市買條蕉都要傾成日

引用:
原帖由 flywithgod 於 2021-9-13 05:22 PM 發表

𨳒你,晒命!手
師兄你就以為爽,其實真係慘到唔識講。
拎外賣一定係我哋3個男丁去拎都係基本套餐,一有連假仲一定係佢哋請晒先,就算畀我搶到佢哋都會話佢哋想陪屋企去邊去邊
講到好似我冇屋企我唔洗拍拖咁

重女

咁多人妻,近水樓台😻

引用:
原帖由 大話足球 於 2021-9-13 05:56 PM 發表

咁多人妻,近水樓台😻
阿嬸嚟㗎…得一個後生啲嘅都畀佢地同化左

引用:
原帖由 娃娃舜 於 2021-9-13 18:20 發表

阿嬸嚟㗎…得一個後生啲嘅都畀佢地同化左
年紀大經驗先足,又學到技術

輪住/一齊產假,真係冚家xxn

引用:
原帖由 大獅子 於 2021-9-13 06:26 PM 發表

輪住/一齊產假,真係冚家xxn
試過放完一個到一個,簡直覺得嗰一年都好似一個人做緊3個人嘅嘢咁

引用:

切棍保平安?

提示:支持鍵盤翻頁左 右