• 瀏覽: 24,920
  • 回覆: 333
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 踏入神的領域 於 2021-9-13 07:39 PM 發表

內地超過2億閱讀量,一度登上內地熱搜榜
堅!

熱賣及精選
引用:
原帖由 踏入神的領域 於 2021-9-13 07:39 PM 發表

內地超過2億閱讀量,一度登上內地熱搜榜  呢度已經贏幾條街
2億系睇微博宣傳, 唔系睇港姐.

姓鄭果隻肥豬歌手好撚趕客囉,好心佢唔好再行狂野性感路線,真心令人作嘔。我係嚟睇港姐靚女架,唔係嚟睇豬乸扮狂野,真係嚇撚到鳩到縮

引用:
原帖由 colle300 於 13/9/2021 07:11 PM 發表

加埋7天收視有30點啦
咁又係,之後好多人都會重溫果part

黃畜表示收視造假

慘不忍睹

引用:
原帖由 colle300 於 2021-9-13 19:11 發表

加埋7天收視有30點啦
黃畜表示葡萄中

張學有唱歌平均就有

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-13 07:41 PM 發表

2億系睇微博宣傳, 唔系睇港姐.
睇TVB,唔係妖3點都冇

引用:
原帖由 Myavbuddy 於 2021-9-13 07:07 PM 發表

無綫副總經理(綜藝、音樂製作及節目)曾志偉今天(13日)出席港姐得獎佳麗會晤傳媒活動。志偉表示昨晚決賽平均收視點有26.1,最高收視點為27.4,有約180萬人收看,該時段為歌神張學友表演。志偉說:「難得有呢個收視,台前幕後都好開心,冇白費辛苦。」
—-
今次曾生人情牌抵用, 花五百萬裝飾換來高收視紀錄
點止五百萬,過千萬呀! (尋晚東張西望講左)

引用:
原帖由 Myavbuddy 於 2021-9-13 07:07 PM 發表

無綫副總經理(綜藝、音樂製作及節目)曾志偉今天(13日)出席港姐得獎佳麗會晤傳媒活動。志偉表示昨晚決賽平均收視點有26.1,最高收視點為27.4,有約180萬人收看,該時段為歌神張學友表演。志偉說:「難得有呢個收視,台前幕後都好開心,冇白費辛苦。」
—-
今次曾生人情牌抵用, 花五百萬裝飾換來高收視紀錄
收視幾好喎

學友果然勁

好過隔離9倍收視

引用:
原帖由 Myavbuddy 於 2021-9-13 07:13 PM 發表

全靠歌神效應
係咪因為佢太耐冇出嚟唱歌?但有啲人又唔鍾意,話佢好似瞓捩頸咁。

勁!!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]