• 瀏覽: 24,919
  • 回覆: 333
  • 追帖: 1
無綫副總經理(綜藝、音樂製作及節目)曾志偉今天(13日)出席港姐得獎佳麗會晤傳媒活動。志偉表示昨晚決賽平均收視點有26.1,最高收視點為27.4,有約180萬人收看,該時段為歌神張學友表演。志偉說:「難得有呢個收視,台前幕後都好開心,冇白費辛苦。」
—-
今次曾生人情牌抵用, 花五百萬裝飾換來高收視紀錄

熱賣及精選
引用:
原帖由 Myavbuddy 於 2021-9-13 07:07 PM 發表

無綫副總經理(綜藝、音樂製作及節目)曾志偉今天(13日)出席港姐得獎佳麗會晤傳媒活動。志偉表示昨晚決賽平均收視點有26.1,最高收視點為27.4,有約180萬人收看,該時段為歌神張學友表演。志偉說:「難得有呢個收視,台前幕後都好開心,冇白費辛苦。」
—-
話就話500百萬,又係自己人攪,邊駛呀

引用:
原帖由 Myavbuddy 於 2021-9-13 07:07 PM 發表

—-
加埋7天收視有30點啦

511 d 股價,佢就快活,用上市公司d錢做人情,小股東就pk 喇

引用:
原帖由 colle300 於 2021-9-13 07:11 PM 發表

加埋7天收視有30點啦
全靠歌神效應

引用:
原帖由 Myavbuddy 於 2021-9-13 07:13 PM 發表

全靠歌神效應
跟本香港電視真係要靠有實力的巨星,不是吹出來

引用:
原帖由 colle300 於 2021-9-13 07:11 PM 發表

加埋7天收視有30點啦
如果加埋7天收視有30點算多定少? 上年七天收視都27.6點.

引用:
原帖由 cheung3fung 於 2021-9-13 07:13 PM 發表

511 d 股價,佢就快活,用上市公司d錢做人情,小股東就pk 喇
你咁擔心佢股價做咩呢

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-13 07:15 PM 發表

如果加埋7天收視有30點算多定少? 上年七天收視都27.6點.
上年港姐靚D

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-13 07:15 PM 發表

多啦, 今年星期六日綜藝收視平均13-16點

引用:
原帖由 colle300 於 2021-9-13 07:16 PM 發表

你咁擔心佢股價做咩呢
咁做唔健康.

引用:
原帖由 Myavbuddy 於 2021-9-13 07:17 PM 發表

多啦, 今年星期六日綜藝收視平均13-16點
唔健康, 港姐要靠人情卡請天王.
成個製作冇進步.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-13 07:19 PM 發表

成個製作冇進步.
如果曾生年年請到天王,咁又唔同講法

咁高

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-13 07:19 PM 發表

成個製作冇進步.
請到咁多演奏家已經係前無古人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]