• 瀏覽: 25,301
  • 回覆: 333
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 ecwce 於 2021-9-13 10:26 PM 發表

你嘅數學一定係考0分, 平均收視係指成個節目90分鐘有26.1點, 聲夢同學友嘅air time有冇90分鐘?
呢位施主......我搞下氣氛啫, 不要當真🤗
唔通「XX媽媽」, 真係走去XX她咩🤭

熱賣及精選
TBB.⋯不了

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2021-9-13 10:59 PM 發表

好彩你都有自知之明,叫自已做阿柒,上年只係報7天誇平台收視,而今年係報即時收視,聰明人
上年係有報即時收視

引用:
原帖由 聲夢感動人 於 2021-9-13 23:01 發表

呢位施主......我搞下氣氛啫, 不要當真🤗
唔通「XX媽媽」, 真係走去XX她咩🤭
妖台需要你去搞氣氛炒人氣多d🤭

《香港小姐競選2020》決賽平均直播收視27.6點,最高直播收視28.9點.
《香港小姐競選2021》決賽平均直播收視26.1點,最高直播收視27.4點.

大家都系即時收視, 即系低過上年.
但今年製作費高左, 又老歌神/又所謂準天后/又發明聲夢.

引用:
原帖由 ecwce 於 2021-9-13 10:37 PM 發表

真正嘅香港人梗係睇學友啦
有得選擇。又係合眼,fing 指,實在看不下去。。轉台看沖繩戀。。張國榮, 王非。 黎姿。。。

引用:
原帖由 ecwce 於 2021-9-13 11:15 PM 發表

妖台需要你去搞氣氛炒人氣多d🤭
你睇[我個名], 就知道我係對「塑人鏡」無興趣關注了

引用:
原帖由 森馬少爺仔 於 2021-9-13 11:09 PM 發表

TBB.⋯不了
妖都係3點都冇

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-13 11:15 PM 發表

《香港小姐競選2020》決賽平均直播收視27.6點,最高直播收視28.9點.
《香港小姐競選2021》決賽平均直播收視26.1點,最高直播收視27.4點.

你理得呀,妖台都係3點都冇

妖台成個星期加埋有無20點

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-9-13 10:44 PM 發表

比起勁歌已算好...聲夢用很多資源先有17.1點收視...
聲夢決賽有25點

引用:
原帖由 沙漠珍貴水管 於 2021-9-13 09:17 PM 發表

滴雞精算唔算飲品(我無飲過,唔識)
快餐:陳凱琳,大X樂焗素豬扒飯
信用卡,有間咩Air Star好似係賣信用卡
護膚品:有個靚女鬼妹model好似的Dxor
以上廣告晚晚睇幾次
好耐冇見盒裝樽裝飲品(乜茶,乜汽水啤酒),快餐老麥KCC薄餅送餐服務無晒影,日本裝品護膚品消失咗,各大信用卡獅子銀行…仲有無數咁多!唔通睇大台既消費者好窮唔消費嘅?定係呢啲牌子只做某顏色既人生意?

引用:
原帖由 聲夢感動人 於 2021-9-13 23:23 發表

你睇[我個名], 就知道我係對「塑人鏡」無興趣關注了
一個show嘅收視點就係佢嘅成績表, 冇必要做冇根據嘅breakdown, 唔啱睇就轉台or熄電視, 就係咁簡單

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-13 11:15 PM 發表

比志矮訪問誤導左...志矮講到收視好似近年新高yes..今年製作費..應該近幾年最高.
tvb係咪應該請番余詠珊返來

環球歌手點會做倒TVB一姐啊?TVB自己有星夢娛樂,外邊公司啲歌手上來節目只系為左互惠互利,我利用你平臺宣傳啲歌同維持人氣,我利用你知名度來保證節目收視,僅此而已。何況Gin lee又唔系JW,對做戲冇興趣亦冇天分,更加輪唔到佢喺TVB有啲乜嘢實質發展

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]