• 瀏覽: 25,239
  • 回覆: 333
  • 追帖: 1
我是為了學友才看。冠軍太醜了,看不下去。

熱賣及精選
算系港姐少有的高收視

引用:
原帖由 Myavbuddy 於 2021-9-13 07:22 PM 發表

如果曾生年年請到天王,咁又唔同講法
張學友都60張, 年年花本錢請就影響股東收益, 加上多次系佢二十年冇上黎先有咁效果, 未必次次得.

引用:
原帖由 凪想 於 2021-9-13 07:26 PM 發表

點解唔台慶先請歌神出山救收視?
點睇台慶都隆重過港姐啦!
應該係港姐決賽可縮到時間, 台慶好難比到學友15分鐘唱

👍

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-13 07:28 PM 發表

張學友都60張, 年年花本錢請就影響股東收益, 加上多次系佢二十年冇上黎先有咁效果, 未必次次得.
下年請劉華掛, 不過人情牌唔係咁易用

恭喜晒,大家努力無白費

引用:
原帖由 Myavbuddy 於 2021-9-13 07:07 PM 發表

無綫副總經理(綜藝、音樂製作及節目)曾志偉今天(13日)出席港姐得獎佳麗會晤傳媒活動。志偉表示昨晚決賽平均收視點有26.1,最高收視點為27.4,有約180萬人收看,該時段為歌神張學友表演。志偉說:「難得有呢個收視,台前幕後都好開心,冇白費辛苦。」
—-
今次曾生人情牌抵用, 花五百萬裝飾換來高收視紀錄
破咩紀錄?

引用:
原帖由 Myavbuddy 於 2021-9-13 07:29 PM 發表

下年請劉華掛, 不過人情牌唔係咁易用
始終呢D只系一時之法, 長遠行唔通.
之前幾個Show都冇二十點, 證明本身D野唔得.
昨晚除左有張學友, 所有野其實一樣.

引用:
原帖由 心中空虛 於 2021-9-13 07:30 PM 發表

破咩紀錄?
近年綜藝收視紀錄

有學友都加五點啦

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-13 07:28 PM 發表

呢様係實力嘅表現,叫座力多年不變,唔係求其一班怪獸可以做得到

引用:
原帖由 Myavbuddy 於 2021-9-13 07:07 PM 發表

無綫副總經理(綜藝、音樂製作及節目)曾志偉今天(13日)出席港姐得獎佳麗會晤傳媒活動。志偉表示昨晚決賽平均收視點有26.1,最高收視點為27.4,有約180萬人收看,該時段為歌神張學友表演。志偉說:「難得有呢個收視,台前幕後都好開心,冇白費辛苦。」
—-
今次曾生人情牌抵用, 花五百萬裝飾換來高收視紀錄
聲夢 幫到手

內地超過2億閱讀量,一度登上內地熱搜榜  呢度已經贏幾條街

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]