• 瀏覽: 1,836
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
請問各位師兄 而家係唔係勞力士以不能驗證手錶呢?因初買勞力士二手錶 不能上行的話好似好大風險咁 謝謝各位 師兄回覆聽聞勞力士新款有雷射標籤喺錶面可以找到 如果係咁咪可以即場驗證真偽囉😀

精選汽車
14/f 已沒有免費的午餐

新手不懂便得要付出很大代價

引用:
原帖由 木伽四點 於 2021-9-13 10:23 PM 發表

14/f 已沒有免費的午餐

新手不懂便得要付出很大代價
謝謝你的回覆

引用:
原帖由 曰郎 於 2021-9-13 08:52 PM 發表

請問各位師兄 而家係唔係勞力士以不能驗證手錶呢?因初買勞力士二手錶 不能上行的話好似好大風險咁 謝謝各位 師兄回覆聽聞勞力士新款有雷射標籤喺錶面可以找到 如果係咁咪可以即場驗證真偽囉😀
老兄,既然有這風險,應買一手及到代理消費

引用:
原帖由 曰郎 於 2021-9-13 20:52 發表

有冇聽過真殼假機芯。如果你真係新手最好有個識貨之人幫你鑑賞。

引用:
原帖由 曰郎 於 2021-9-13 08:52 PM 發表

師兄
依家已有假雷射

其實無關新手老手都一樣,AD買唔到野就要去有信譽既二手鋪頭,千萬唔好貪便宜!

要交下學費先

學有位人成日講 買行貨888啦安心又放心🤣🤣🤣

謝謝各位師兄回覆 請問師兄係咪二手店買既全新錶保用卡都一定已經有簽發日期來維持保養呢?還有原來已經有新嘅保用卡真係未見過 謝謝師兄回覆😀

引用:

唔買超公價 要買二手 但又怕買到假貨 

你都係放棄撈罷

引用:
原帖由 _剛仔 於 2021-9-14 10:50 AM 發表

有冇聽過真殼假機芯。如果你真係新手最好有個識貨之人幫你鑑賞。
真殼真芯假面都有,比如66

可以上當鋪睇 OR 14/F 問佢做唔做維修

要開底蓋睇機心先安心

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]