• 瀏覽: 2,359
  • 回覆: 36
本主題由 hyunjung 於 2021-9-15 12:26 PM 移動
熱賣及精選
而被外界視為競爭對手的ViuTV,在昨日的這個時段沒有變陣,依然是《健康要Fact Check》和《Chill Club》,分別錄得2.5點和1.5點,有留意開收視報告的朋友,相信也看得出兩者收視都跌了大約1點的水平,這兩個節目平時分別都見3點和2點的水平,今次突然跌穿,很有可能是被港姐決賽搶去收視,始終除了是大騷之餘,張學友也是一個極吸引的賣點。

點解唔貼埋以上個段,某viu台跌穿1點喎…心情如何
而且上年同今年唔同,上年疫情嚴重又禁呢樣個樣,啲人大多留係屋企,今年疫情清零,咩都放寛晒…點可以用嚟比較

妖台1.5點收視唔自己檢討下

2.5同1.5收視,真係抵L死😁

引用:
原帖由 樓下雀躍的更新 於 2021-9-14 04:32 AM 發表

無綫半年蝕2.8億 , ViuTV半年只係蝕0.4億 , 無綫蝕多過ViuTV 7倍

ViuTV收視低無綫咁多 , 但係反而蝕少無綫7倍 , 證明無綫就算高收視都冇用
你來來去去都係呢句無第2句咩

引用:
原帖由 樓下雀躍的更新 於 2021-9-14 04:41 AM 發表

來來去去呢句已經KO晒班無綫打手
原來咁樣又可以自慰精神勝利法,手足們又

張學友已系曾志偉最後皇牌, 但收視反輸上年.
要搵上年限眾令黎用畫.

就算ViuTV最高的2.5點比埋TVB, 都只系29.9點, 一樣唔夠30點.
港姐大Show+張學友+限眾令+聲夢谷人氣.

出年冇咁多元素, 曾志偉舛辭職吧, 費事見你比人炒.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-14 06:32 AM 發表

就算ViuTV最高的2.5點比埋TVB, 都只系29.9點, 一樣唔夠30點.
港姐大Show+張學友+限眾令+聲夢谷人氣.

出年冇咁多元素, 曾志偉舛辭職吧, 費事見你比人炒.
你都好忙喎,一日二十四小時都無間斷見你係度

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-9-14 06:46 AM 發表

你都好忙喎,一日二十四小時都無間斷見你係度

咁啱想起就回下啫.

就算ViuTV食強, 港姐決賽都只系29.9點唔過30.
老歌神的悲哀.

引用:
原帖由 X_ANDY_X 於 2021-9-14 04:39 AM 發表

你來來去去都係呢句無第2句咩
唔重覆點呃貼數,唔駛食咩,佢

你條友係黑名單,明晒啦,仲敢開post

引用:
原帖由 airhei 於 2021-9-14 07:41 發表

你條友係黑名單,明晒啦,仲敢開post
Viu請返嚟嘅垃圾打手, 當然唔介意被黑名單, 因為佢哋會冇限復活.

主題標籤 #張學友
提示:支持鍵盤翻頁左 右