• 瀏覽: 3,865
  • 回覆: 91
本主題由 hyunjung 於 2021-9-15 12:31 PM 移動
又正氣又肯更新改革,正

熱賣及精選
兩個台都悶

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-9-14 09:12 AM 發表

又正氣又肯更新改革,正
基本上息電視,都唔會睇垃圾Viu

正常人點會睇妖視

引用:
原帖由 樓下雀躍的更新 於 2021-9-14 09:44 AM 發表

無綫半年蝕2.8億 , ViuTV半年只係蝕0.4億 , 無綫蝕多過ViuTV 7倍
無綫抵死 , 證明邪不能勝正 , 無綫偏幫黑警嘅報應
妖版好靜呀又出來吠

引用:
原帖由 樓下雀躍的更新 於 2021-9-14 09:44 發表

無綫半年蝕2.8億 , ViuTV半年只係蝕0.4億 , 無綫蝕多過ViuTV 7倍
不如你講埋TVB投資咗幾多先啦
一個真香港人嘅電視台, 自己拍劇, 同時段最少有4-5套劇拍緊, 有3500員工
另一個係播韓劇都有3點慣性收視
真香港人, 支持真香港人嘅電視台
假香港人可以去返VIU 區, 唔該

引用:
原帖由 樓下雀躍的更新 於 2021-9-14 09:44 AM 發表

係呀, 一個節目成日用同一個背景, 2個人2張橩吹下水又一個節目
仲慳過余大媽年代

其實VIU除左嗰16個人形物體, 仲有咩人?  拍劇,唱歌,綜藝,乜都係佢哋嘅?咁似班 viu 打手成日話tvb用嚟用去嗰幾個人嘅?tvb點都多過16個人用啦下嘛。

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-9-14 09:12 AM 發表

又正氣又肯更新改革,正
有無覺得自己靚仔左?

引用:

妖台黑暴台, 國安好快做嘢, 拉埋老闆兩父子

引用:

做V台打手冇得蝕

引用:

妖台咁勁,就應該係我地去妖台區刷存在感拉。。。

不男不女  一陣屎味

引用:
原帖由 派閥政治 於 2021-9-14 11:33 AM 發表

妖台咁勁,就應該係我地去妖台區刷存在感拉。。。
一針見血

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]