• 瀏覽: 6,162
  • 回覆: 41
個位男同事其實唔係同我一個department,

但朝朝會過黎r水吹 得閒又會過黎問我要唔要一齊食煙

最近比佢知道左我地住同區 佢就係咪問我要唔要夜晚落街飲下野...

聽聞佢個department d人個個都怕左佢,但佢又做到野,公司唔會炒佢...

乜無人教佢職場無朋友既咩 無朋友就上網交友啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 Perxo 於 2021-9-14 11:14 AM 發表

最近比佢知道左我地住同區 佢就係咪問我要唔要夜晚落街飲下野...

聽聞佢個department d人個個都怕左佢,但佢又做到野,公司唔會炒佢...

問佢借錢

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-9-14 11:25 AM 發表

問佢借錢
呢個一定掂

引用:
原帖由 Perxo 於 2021-9-14 11:14 AM 發表

人地冇朋友已經好慘,點解你仲要落井下石

唔同部門都可以做朋友架嗎...又唔係要同你格劍

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-9-14 11:25 發表

問佢借錢
😆

金玄棧@玄武子
引用:

試吓轉基

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-9-14 11:25 AM 發表

問佢借錢
幾好喎 呢個方法

引用:
原帖由 dolly囉 於 2021-9-14 12:46 PM 發表

人地冇朋友已經好慘,點解你仲要落井下石
我覺得佢好chur

引用:

問佢借錢
唔怕佢唱衰你經濟唔掂?

命中注定
你係佢嘅唯一

tc
咁都幾慘

引用:

問佢借錢
好正

引用:
原帖由 zzzxxx111 於 2021-9-14 03:48 PM 發表

唔怕佢唱衰你經濟唔掂?
佢都無朋友,驚咩?

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-9-14 04:42 PM 發表

佢都無朋友,驚咩?
同事無朋友, 但唔係無同事.

提示:支持鍵盤翻頁左 右