• 瀏覽: 53,102
  • 回覆: 10
  • 追帖: 4
本主題由 藍色的雨傘 於 2021-9-17 07:18 AM 打開
引用:
原帖由 Maybach 於 2021-9-14 02:26 PM 發表

唔止,EPS分咁4張卡
20萬?

精選汽車
引用:
原帖由 tommylch886 於 2021-9-14 02:54 PM 發表

當係 17-18萬,我都唔捨得,真心佩服樓主。
不過其怪AD夠膽炒價賣

引用:
原帖由 前晚肥黑頭 於 2021-9-14 05:28 PM 發表

玩錶已經係傻仔,一隻錶成本一百,標價一萬,你就真係以為價值一萬,特價九千,你真係攞九千元出來俾人,仲以為好抵,覺得賺左一千。錶廠心中暗笑你係水魚傻仔。現在手機時間一定準過手錶。
手機咪一樣成本3千,賣比你一皮不如攞支樹枝插係地,睇時間

引用:
原帖由 alex32168 於 2021-9-14 06:18 PM 發表

神回😂😂👍🏼笑死我
近排多咗人入嚟勞版標榜用手機睇時間,仲好準添

引用:
原帖由 keyman98 於 2021-9-15 08:39 PM 發表

我係吾識車,你講JDM 又如何呢? 一年有幾多部車落地,咁多車廠咁多車款,你係講要買中個款喎,咁其餘個D呢? 我講車10年後變廢鐵是一般的車,你只是講其中一款,咁其餘的車呢? 我講是平均,你是講特別,明顯係廢話。
六合彩經常都有人中,咁係吾係你呢,你明顯用以偏概全的方法,去證明你所謂的例子是正確。
師兄唔需要勞氣,佢可能睇開XRX,以為所有JDM都值錢

引用:
原帖由 新丁一號 於 2021-9-15 10:10 PM 發表

XRX係睇條有錢人點使錢啫
佢有錢到話法拉利唔識造車,買架車直路踩下又叫有Feel,呢啲頻道你都係少睇啲啦

世界好大㗎,唔係你咁只係識XRX

我無碌柒咁富貴,但都有幾架JDM,架架升值中

你都唔使勞氣 唔使質疑 唔使葡萄,專心做你主席啦
講XRX就以為人地淨係識XRX你嘅偉論都幾可愛,你嘅世界都幾大係囉,講JDM就過住啦,呢度講錶啦

引用:
原帖由 新丁一號 於 2021-9-15 11:36 PM 發表

同你啲井底蛙講多句都嘥氣
唔請都走啦
你都好走喇

JDM XRX

儲夠錢買架JDM再聯絡我啦,到時帶你睇吓個世界
又話奇人,又話走先,又話講多句都嘥氣,你都幾冤氣,擦存在感麼?知你有好多架JDM啦自己當寶嘅嘢就唔好強加別人身上,我有說過買架JDM麼?同你講嘢真係有點心寒,人地無講就當人有講有病就睇醫生啦⋯⋯JDM?MK仔

引用:
原帖由 corpse 於 2021-9-16 08:23 AM 發表

追咗個post咁耐,忍唔住要撘咀,嗰啲JDM ,後生時玩過曬,坦白講,依買㗎Tesla已經贏晒.
同表一樣,吾係舊就古董表,仲要有歷史,故事,狀態好。未有JDM呢個名稱前,叫前七😁
無錯,我年代只玩過幾部,千四孖吸,EG6,最後就3條1,人大左就唔玩呢啲嘢,一架Tesla,歐洲車已經贏晒

引用:
原帖由 miuidy 於 2021-9-16 08:26 AM 發表

主席兄,呢期唔玩錶改玩JDM?你架瑪莎唔玩啦?
師兄你睇錯啦,同你一樣,架瑪莎仲玩緊,只係有位人兄叫我儲夠錢買架JDM再聯絡佢,再帶我睇吓個世界咁話

引用:
原帖由 corpse 於 2021-9-16 10:54 AM 發表

主席師兄,大家同年代,哈哈,當年一樣沉迷改車,大Tec到DC2. 一路玩日本車原因係冇錢玩歐洲車,超跑。人大左,已經冇興趣同時間。有諗過買㗎993一完當年夢想,不過諗起整多過揸,都係算喇😅
Corpse師兄你好,我嗰陣時dream car都係波子996,人大左玩車心態唔同咗,DC2都曾經吸引到,我鍾情acura嗰款,不過無緣份揾到。BTW,呢度講番勞吧,我見師兄勞仔都好多好嘢,百事係好正,價錢差唔多,我仲諗緊飲沙士定百事

引用:
原帖由 corpse 於 2021-9-16 11:36 AM 發表

主席師兄,運動款都係全鋼好,市場已經反映一切😁
本應百事得珠帶都唔使考慮,而家有板帶就1516

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]