• 瀏覽: 53,197
  • 回覆: 12
  • 追帖: 4
本主題由 藍色的雨傘 於 2021-9-17 07:18 AM 打開
琴日朝早收到AD call話隻錶到咗,仲問我要唔要,我仲以為係執到寶,下午去到AD後先知要食骨,如果唔食骨就大家都知道乜事架啦,當我睇到實物後就成個人西迷迷了,到最後乖乖攞幾張卡出嚟EPS!

唔講咁多住,先上圖!

精選汽車
引用:
原帖由 mxc 於 2021-9-14 12:55 PM 發表

食咗幾大舊骨??
冇食骨but! 打多幾次密碼姐

引用:
原帖由 李維斯23 於 2021-9-14 01:14 PM 發表

要晤要15個?
唔止,EPS分咁4張卡

百事圈唔得,要食30個貨,仲係女裝全金鑽石圈😅

其實都好正常,紅藍圈係大陸炒得好勁,基本上港澳AD唔怕走唔到貨

其實大家都唔好咁勞氣啦!玩任何嘢都係最緊要是自己喜歡, 保唔保值反而係次要,最緊係負擔得起,錢係揾來使嘅,唔使擺係錢行果度就係得個數字🤫

引用:
原帖由 csysimon 於 2021-9-14 08:41 PM 發表

食三十個貨?
講真?

咁點解唔出去買?出去買十八個
我比咗 premiun, 唔使17😤

引用:
原帖由 Hugo238 於 2021-9-14 07:39 PM 發表

貴定價太高唔捨得
版主其實我當時在場都唸咗好耐,但係這個款真係好少貨,自己又鍾意!

引用:
原帖由 csysimon 於 2021-9-14 09:52 PM 發表

唔係好明?

你說食三十個骨
兩個選擇,一係食30個骨頭,一係比premium, 我揀咗後者

引用:
原帖由 csysimon 於 2021-9-14 09:59 PM 發表

師兄仲有無呀? 我想買
我係4月中去門市留電話排嘅,足足排了5個月但係所有條件都係貨到後先即場同我講的!仲有冇現貨我就真係唔知,總之我前年都係去同一間排116505朱古力面,當時只等了1個月就有貨,仲要係公價26個幾,師兄今時今日買勞好像被人劏一樣,請三思!

這錶我是在英x買!

引用:
原帖由 subdate 於 2021-9-14 10:12 PM 發表

今時今日冇辦法啦!
既然選擇了用溢價買,咁就好好享受新玩具的樂趣😋🤩 恭喜恭喜
謝謝師兄,其實我都係第一次買勞要食premium, 因為我都有成兩年冇買過勞仔

千錯萬錯都係勞力士廠從容AD咁樣做,我個人認為不如廠直接加價到市場價仲好

這種情況在討論區是很難界定的,有d人講用20萬去買車,有些人話手機都可以睇時間,這都係各有所需,每個人的生活條件都唔同,冇野好講

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]