• 瀏覽: 54,224
  • 回覆: 215
  • 追帖: 4
本主題由 藍色的雨傘 於 2021-9-17 07:18 AM 打開
引用:
原帖由 山下大大幻象 於 2021-9-14 04:11 PM 發表

老實講,20個買部車好過,不喜勿插
車落地吾見3成,仲要比停車場,10年後廢鐵,隻勞10年後仍值錢喎。
只是有傻仔用買樓和買錶比較,當然比即時KO啦!

精選汽車
引用:
原帖由 keyman98 於 2021-9-14 04:38 PM 發表

車落地吾見3成,仲要比停車場,10年後廢鐵,隻勞10年後仍值錢喎。
師兄各有所好無得講

百事圈唔得,要食30個貨,仲係女裝全金鑽石圈😅

引用:
原帖由 wang8699 於 2021-9-14 04:16 PM 發表

俾我全程攝錄 罪證俾勞總
勞力士自己心知肚明,你覺得有用?

我食

引用:
原帖由 山下大大幻象 於 2021-9-14 04:11 PM 發表

老實講,20個買部車好過,不喜勿插
錢可以買錶,可以買車,亦可以買袋,買股票。人各有志不可強求,但你來鐘錶討論區講不如去買車,這種做法本身就很無聊!

引用:
原帖由 Maybach 於 2021-9-14 12:45 PM 發表

琴日朝早收到AD call話隻錶到咗,仲問我要唔要,我仲以為係執到寶,下午去到AD後先知要食骨,如果唔食骨就大家都知道乜事架啦,當我睇到實物後就成個人西迷迷了,到最後乖乖攞幾張卡出嚟EPS!

唔講咁多住,先上圖!
恭喜師兄買到心頭好

引用:
原帖由 Maybach 於 2021-9-14 12:45 PM 發表

琴日朝早收到AD call話隻錶到咗,仲問我要唔要,我仲以為係執到寶,下午去到AD後先知要食骨,如果唔食骨就大家都知道乜事架啦,當我睇到實物後就成個人西迷迷了,到最後乖乖攞幾張卡出嚟EPS!

唔講咁多住,先上圖!
街坊裝

其實都好正常,紅藍圈係大陸炒得好勁,基本上港澳AD唔怕走唔到貨

玩錶已經係傻仔,一隻錶成本一百,標價一萬,你就真係以為價值一萬,特價九千,你真係攞九千元出來俾人,仲以為好抵,覺得賺左一千。錶廠心中暗笑你係水魚傻仔。現在手機時間一定準過手錶。

引用:
原帖由 Maybach 於 2021-9-14 04:55 PM 發表

百事圈唔得,要食30個貨,仲係女裝全金鑽石圈😅
樓主你咁都落搭買左? 真是實力雄厚👍

引用:
原帖由 Maybach 於 2021-9-14 05:20 PM 發表

其實都好正常,紅藍圈係大陸炒得好勁,基本上港澳AD唔怕走唔到貨
如果AD食炒,同去錶鋪買有咩分別

引用:
原帖由 keyman98 於 2021-9-14 04:38 PM 發表

玩錶冇問題,但on9先覺得買錶保值升值,自我優越感,係嗰啲食唔捨得食,著唔捨得著既超級孤寒西,先覺得買錶好似賺錢咁心態,買完放上神枱供奉

自我感覺良好咋,樓日日升緊,錶?享受左乜呀?咪就係自己感覺良好囉!

10年後廢鐵啲自以為是又唔識車既傻西咪咁講囉!幾多JDM賣得貴過當年新車。

你就真係即時被KO喇
樓唔好過錶都up得出

都係唔好攪寸樓主個party,樓主分享喜悅,唔係咁低俗思想

引用:
原帖由 前晚肥黑頭 於 2021-9-14 05:28 PM 發表

玩錶已經係傻仔,一隻錶成本一百,標價一萬,你就真係以為價值一萬,特價九千,你真係攞九千元出來俾人,仲以為好抵,覺得賺左一千。錶廠心中暗笑你係水魚傻仔。現在手機時間一定準過手錶。
手機咪一樣成本3千,賣比你一皮不如攞支樹枝插係地,睇時間

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]