• 瀏覽: 54,389
  • 回覆: 215
  • 追帖: 4
本主題由 藍色的雨傘 於 2021-9-17 07:18 AM 打開
引用:
原帖由 Maybach 於 2021-9-14 09:48 PM 發表

我比咗 premiun, 唔使17😤
唔係好明?

你說食三十個骨

引用:
原帖由 csysimon 於 2021-9-14 09:52 PM 發表

唔係好明?

你說食三十個骨
兩個選擇,一係食30個骨頭,一係比premium, 我揀咗後者

引用:
原帖由 Timchansang 於 2021-9-14 09:49 PM 發表

我18.3買都係🤣🤣
都升左好多。。。

唔知有冇機會上30

引用:
原帖由 Maybach 於 2021-9-14 09:56 PM 發表

兩個選擇,一係食30個骨頭,一係比premium, 我揀咗後者
師兄仲有無呀? 我想買

入去問,櫃員搞清楚你唔系放蛇,就會慢慢同你傾。

引用:
原帖由 心中空虛 於 2021-9-14 02:04 PM 發表

AD 咁做有問題
咁又點?平時都係咁啦

都要恭喜樓主,買到心頭好。

引用:
原帖由 csysimon 於 2021-9-14 09:59 PM 發表

師兄仲有無呀? 我想買
我係4月中去門市留電話排嘅,足足排了5個月但係所有條件都係貨到後先即場同我講的!仲有冇現貨我就真係唔知,總之我前年都係去同一間排116505朱古力面,當時只等了1個月就有貨,仲要係公價26個幾,師兄今時今日買勞好像被人劏一樣,請三思!

這錶我是在英x買!

唔係麻,咁嘅錶都食骨成8萬? 大把錢未當比乞兒囉

引用:
原帖由 Maybach 於 2021-9-14 10:08 PM 發表

我係4月中去門市留電話排嘅,足足排了5個月但係所有條件都係貨到後先即場同我講的!仲有冇現貨我就真係唔知,總之我前年都係去同一間排116505朱古力面,當時只等了1個月就有貨,仲要係公價26個幾,師兄今時今日買勞好像被人劏一樣,請三思!

這錶我是在英x買!
我少買勞
知要吃炒價
只係想在ad舖吃炒價買
貪唔會買假野而巳

引用:
原帖由 Maybach 於 2021-9-14 09:56 PM 發表

今時今日冇辦法啦!
既然選擇了用溢價買,咁就好好享受新玩具的樂趣😋🤩 恭喜恭喜

引用:
原帖由 subdate 於 2021-9-14 10:12 PM 發表

今時今日冇辦法啦!
既然選擇了用溢價買,咁就好好享受新玩具的樂趣😋🤩 恭喜恭喜
謝謝師兄,其實我都係第一次買勞要食premium, 因為我都有成兩年冇買過勞仔

啱啱朋友同我講太紫鍾錶有勞賣 啱價有現貨!依家玩到咁

引用:
原帖由 山下大大幻象 於 2021/9/14 04:11 PM 發表

老實講,20個買部車好過,不喜勿插
各花入各眼姐
你喺錶版就緊係個個都話買錶

引用:
原帖由 Maybach 於 2021-9-14 10:15 PM 發表

謝謝師兄,其實我都係第一次買勞要食premium, 因為我都有成兩年冇買過勞仔
我14年前買ss Daytona都要食炒😥, 之後冇再AD食吵架..... 主要係靠長期少少哋咁消費,所以間中AD都有啲R貨派。
不過最熱炒嗰啲百事 、熊貓、藍天行就一定唔到我😅

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]