• 瀏覽: 54,351
  • 回覆: 215
  • 追帖: 4
本主題由 藍色的雨傘 於 2021-9-17 07:18 AM 打開
引用:
原帖由 富人與窮L 於 2021-9-14 03:44 PM 發表

AD唔食骨但可收你十幾個仲要經EPS@_@
佢會計條數點入
我早幾年試過比現金正價十幾個買 個職員用咭儲分啦!職員有問過我

精選汽車
引用:
原帖由 Maybach 於 2021/9/14 01:07 PM 發表

冇食骨but! 打多幾次密碼姐
咁我寧願食骨喇, 起碼有件實物喺手

引用:
原帖由 mxc 於 2021-9-14 10:29 PM 發表

各花入各眼姐
你喺錶版就緊係個個都話買錶
其實無絕對答案,只係睇唔過眼勞力士當我地d錶迷係水魚,韭菜,係咁「收割」我地者

引用:
原帖由 山下大大幻象 於 2021/9/14 10:37 PM 發表

其實無絕對答案,只係睇唔過眼勞力士當我地d錶迷係水魚,韭菜,係咁「收割」我地者
sad but true

引用:
原帖由 勞力士狂熱者 於 2021-9-14 08:57 PM 發表

罪證比勞力士都無用

你當人地大公司流架?
早十年前我跟團去流森 個導遊同我講要買隻骨 個staff 先有機會拿隻潛水款出來

玩錶最重要都系自己開心,報時用電話就得啦。

千錯萬錯都係勞力士廠從容AD咁樣做,我個人認為不如廠直接加價到市場價仲好

引用:
原帖由 Maybach 於 2021-9-14 10:47 PM 發表

千錯萬錯都係勞力士廠從容AD咁樣做,我個人認為不如廠直接加價到市場價仲好
出post話自己傻仔買勞 睇嚟你真係傻 唔係扮㗎喎

應該要17個

錶昵D嘢真係人各有志。最緊要自己開心。我自己就接受唔到食炒,幾靚幾鐘意都無用。差唔多20個我寧願買隻 overseas.

引用:
原帖由 Maybach 於 2021-9-14 02:26 PM 發表

唔止,EPS分咁4張卡
呢隻係白金百事

引用:
原帖由 Maybach 於 2021-9-14 10:47 PM 發表

你估佢唔想加價,佢自己都覺唔值咁嘅價錢,自己都加落手。

如果冇2000身家都玩錶…

引用:
原帖由 龍虎風雷 於 2021-9-14 02:51 PM 發表

有朋友幾個月前正價75400入到Batman,但係用12萬食左隻女裝。
拿, 哩位師兄咪老實囉!!!
甚麼正價入, 無食抄, 無食骨, 聽到我真係笑咗出來

引用:
原帖由 johnjerry11 於 2021-9-14 11:38 PM 發表

錶昵D嘢真係人各有志。最緊要自己開心。我自己就接受唔到食炒,幾靚幾鐘意都無用。差唔多20個我寧願買隻 overseas.
完全同意, 只係個圈唔同色就覺得好靚要賣貴一個double, 世界這麼大30蚊都可以食到一碗好吃的叉燒飯, 何必要食200蚊一碗呢?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]