• 瀏覽: 5,374
  • 回覆: 45
36,高齡。但仍然幾fIT

熱賣及精選
引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-9-14 02:53 PM 發表

呢個世界只要包裝得靚
冇料都可以扮四條
朗朗有16金球架, 咩無料

平心而論講球技一定不及美c,呢方面無討論空間可言,但論專業拼搏精神c朗肯定算球員典範

年年25 👍😐

引用:
原帖由 死夜惡 於 2021-9-14 02:26 PM 發表

如果係其他普通球員, 早就掛her, 你地仲當佢係神, 好易輸死
當c7係普通球員就會好似皇馬祖記咁輸死

引用:
原帖由 死夜惡 於 2021-9-14 02:26 PM 發表

如果係其他普通球員, 早就掛her, 你地仲當佢係神, 好易輸死
當c7係普通球員就會好似皇馬祖記咁輸死

引用:
原帖由 袋中善良的OL 於 2021-9-14 06:03 PM 發表

平心而論講球技一定不及美c,呢方面無討論空間可言,但論專業拼搏精神c朗肯定算球員典範
唔覺,唔係美斯咁推左推右先叫球技

引用:
原帖由 messibarca2-8 於 2021-9-14 06:17 PM 發表

唔覺,唔係美斯咁推左推右先叫球技
對,師兄! 唔通帶球速度唔係技術? 騰空頂波,高
速捕位射門呢 d 全部係入球技術。仲未計阿朗的
心理質素,領導能力同必勝決心!

引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2021-9-14 07:02 PM 發表

對,師兄! 唔通帶球速度唔係技術? 騰空頂波,高
速捕位射門呢 d 全部係入球技術。仲未計阿朗的
心理質素,領導能力同必勝決心!
仲有執死雞技術,好高層次架,7朗獨步天下

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-9-14 02:53 PM 發表

呢個世界只要包裝得靚
冇料都可以扮四條
同意,特別係散步帝,所以巴黎都唔敢出大帝,驚一出佢就現形無貨賣

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2021-9-14 05:14 PM 發表

其實  36歲咁大年紀好多人步行都已經有問題,
但阿跀速度,爆發力卻反超越 30 歲嘅夏殺特! 阿
朗果然係有 25歲嘅身體。值得陰敬!
師兄!  不是"陰"敬,正確是"欽"敬  

欽敬
====

詞語解釋:
欽佩敬重。
[admire] 欽佩敬重
分詞解釋:
欽佩:
尊敬佩服:令人欽佩的高尚品質。
敬重:
恭敬尊重。

● 敬
◎ 尊重,有禮貌地對待:尊敬。致敬。敬重。敬愛。敬仰。恭敬。敬辭。敬慕。敬獻。
◎ 表示敬意的禮物:喜敬。壽敬。
◎ 有禮貌地送上去:敬酒。敬香。
◎ 謹慎,不怠慢:慎始敬終(自始自終都謹慎不懈)。
◎ 姓。
● 欽(欽)
◎ 恭敬:欽佩。欽敬。欽慕。欽贊。欽遲(敬仰。舊時書函用語)。
◎ 封建時代指皇帝親自所做:欽命。欽賜。欽差(由皇帝派遣,代表皇帝出外處理重大事件的官員)。

歐聯分組賽今晚開波,sor,焦點依然都係C朗,12:45,率曼聯作客瑞士年青人。

引用:

伊巴幾多歲呀?

引用:
原帖由 梳化上的玉腿 於 2021-9-14 09:25 PM 發表

師兄!  不是"陰"敬,正確是"欽"敬  

欽敬
====

詞語解釋:
欽佩敬重。
[admire] 欽佩敬重
分詞解釋:
欽佩:
尊敬佩服:令人欽佩的高尚品質。
敬重:
恭敬尊重。

● 敬
◎ 尊重,有禮貌地對待:尊敬。致敬。敬重。敬愛。敬仰。恭敬。敬辭。敬慕。敬獻。
◎ 表示敬意的禮物:喜敬。壽敬。
◎ 有禮貌地送上去:敬酒。敬香。
◎ 謹慎,不怠慢:慎 ...
那 “陰莖” 又是什麼?

提示:支持鍵盤翻頁左 右