• 瀏覽: 5,373
  • 回覆: 45
引用:
原帖由 籠中污濁的黑頭 於 2021-9-14 04:07 PM 發表

所以俾人炒8粒都無問題, 只要事後包裝得靚
最後又唔提唔講扮冇事靠痴

熱賣及精選
引用:
原帖由 孔慈 於 2021-9-14 05:04 PM 發表

連保方都講c朗無欠祖記。佢一季入三十幾球!要睇下而加無c朗既祖記排第幾?

你呢d真係嗡得就嗡
怕食波餅累球隊出局咁快就唔記得左?
你話好似廿歲尼馬咁瘦怕波都算, 但阿朗日日除衫爆肌喎, 唔通D肌肉淨係可以用來沖廁?

霉迷唔好酸啦!
剩係C7所賣出的波衫已贏九條街!
對曼聯黎講,已賺咗!
何況仲未計股票、門票的收益!

C7又入波了

引用:
原帖由 袋中善良的OL 於 2021-9-14 06:03 PM 發表

平心而論講球技一定不及美c,呢方面無討論空間可言,但論專業拼搏精神c朗肯定算球員典範
認同球技不及美斯,係體力同拼搏較強,要睇今季邊個強啲,齋吹冇用,都要到季尾睇成績先知

引用:
原帖由 袋中善良的OL 於 2021-9-14 06:03 PM 發表

平心而論講球技一定不及美c,呢方面無討論空間可言,但論專業拼搏精神c朗肯定算球員典範
你就真係講真話,唔係盲撐個d

引用:
原帖由 最愛曼聯 於 2021-9-15 01:09 AM 發表

C7又入波了
曼聯輸波了

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-9-14 05:44 PM 發表

祖記做完切割毒瘤手術,有排康復
仲要化療、電療呢!冇一、兩年難以康復。

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-9-15 04:59 AM 發表

曼聯輸波了
次次都係咁架啦,唔係咩叫"毒瘤朗"。

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-9-14 05:44 PM 發表

祖記做完切割毒瘤手術,有排康復
怪唔得巴菜主場仲輸3粒,原來是因為之前係個惡性毒瘤,切得太遲了

引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 14/9/2021 10:14 AM 發表

其實  36歲咁大年紀好多人步行都已經有問題,
但阿跀速度,爆發力卻反超越 30 歲嘅夏殺特! 阿
朗果然係有 25歲嘅身體。值得陰敬!
講笑定認真呀30開始正值壯年點會咁快殘

引用:
原帖由 死夜惡 於 2021/9/14 14:26 發表

如果係其他普通球員, 早就掛her, 你地仲當佢係神, 好易輸死
其他聯賽我唔敢講, 但英超就一定唔會係36歲就D人掛唒靴...仲有唔少老將征戰緊架

引用:
原帖由 順風車 於 2021-9-15 08:06 AM 發表

怪唔得巴菜主場仲輸3粒,原來是因為之前係個惡性毒瘤,切得太遲了
祖記3:0贏波,戴巴拿mvp

這樣的老馬有火..........基本是虛火.........短暫強大無比........長時間消耗不起....!!
一場比賽給他全力去盡最多20分鍾.........其餘時間無作用........因為真的是老了...!!
球隊可以放大招........不過只限幾分鍾.......用對了可以逆轉勝........!!

領隊要計成本........每出一場收一次錢..........所以領隊要考慮很多因素...!!

伊巴依家重好好!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]