• 瀏覽: 5,362
  • 回覆: 45
如果係其他普通球員, 早就掛her, 你地仲當佢係神, 好易輸死

熱賣及精選
呢個世界只要包裝得靚
冇料都可以扮四條

連個「靴」字都唔識寫/打
樓主返去惡補下中文先

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-9-14 02:53 PM 發表

呢個世界只要包裝得靚
冇料都可以扮四條
所以俾人炒8粒都無問題, 只要事後包裝得靚

好彩c朗暫時踢咁耐都未見到有踢到嘔既情況
踢到嘔果個退役未?未老先衰?

引用:
原帖由 足智彩過關大師 於 2021-9-14 04:17 PM 發表

踢到嘔只係食得太多八寶粥

垃圾世代,中英文都咁差。

引用:
原帖由 足智彩過關大師 於 2021-9-14 04:17 PM 發表

有位仁兄,對住個嘔住踢,行住踢,成口血,甩鞋照踢,都要俯首稱臣,真係無地自容

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-9-14 02:53 PM 發表

呢個世界只要包裝得靚
冇料都可以扮四條
c羅上季仲死死地氣,一轉到曼聯炒幾隊垃圾又捧上天了,羅友真係很善忘。幾個月前,祖記聯賽第四,歐聯16強出局,歐洲盃提子16強出局,c羅各種花式死法…………但幾個月後,羅友就忘記得一乾二淨,又繼續吹奏。

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-9-14 04:55 PM 發表

c羅上季仲死死地氣,一轉到曼聯炒幾隊垃圾又捧上天了,羅友真係很善忘。幾個月前,祖記聯賽第四,歐聯16強出局,歐洲盃提子16強出局,c羅各種花式死法…………但幾個月後,羅友就忘記得一乾二淨,又繼續吹奏。
連保方都講c朗無欠祖記。佢一季入三十幾球!要睇下而加無c朗既祖記排第幾?

你呢d真係嗡得就嗡

附件

IMG_20210914_170257.jpg(92.01 KB)

2021-9-14 05:04 PM

引用:
原帖由 孔慈 於 2021-9-14 05:04 PM 發表

連保方都講c朗無欠祖記。佢一季入三十幾球!要睇下而加無c朗既祖記排第幾?

你呢d真係嗡得就嗡
c羅走左,祖記執返正隊波都要時間的。

引用:
原帖由 死夜惡 於 2021-9-14 02:26 PM 發表

如果係其他普通球員, 早就掛her, 你地仲當佢係神, 好易輸死
其實  36歲咁大年紀好多人步行都已經有問題,
但阿跀速度,爆發力卻反超越 30 歲嘅夏殺特! 阿
朗果然係有 25歲嘅身體。值得陰敬!

引用:

呢個世界只要包裝得靚
冇料都可以扮四條
呢樣真 , 好多新聞 , 個人行為係刻意炒作

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-9-14 05:06 PM 發表

c羅走左,祖記執返正隊波都要時間的。
一個前鋒位置咋wo. 亦憑你呢句口中就證實祖記有幾依賴c朗!

祖記意甲豪門黎嫁wo.真係講到口中咁廢老既點會有咁既成積?真係自打嘴巴

引用:
原帖由 孔慈 於 2021-9-14 05:40 PM 發表

一個前鋒位置咋wo. 亦憑你呢句口中就證實祖記有幾依賴c朗!

祖記意甲豪門黎嫁wo.真係講到口中咁廢老既點會有咁既成積?真係自打嘴巴
祖記做完切割毒瘤手術,有排康復

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]