• 瀏覽: 10,755
  • 回覆: 110
  • 追帖: 1
老黃就因為無錢俾。
鄺生接手唔係好耐, 評語都唔係好差, 個人覺得有誠意過老黃, 至少無左容後再吊。書數應唔會底到自己放棄!?
如果鄺生欠文傳錢,文傅又唔會俾中華英雄佢做!
成件事怪怪地!

熱賣及精選
一山還有一山高,亦都有一山還有一山低…

聽講有人話書數跌咗一半,影響品牌價值

鄺生也是因為無錢俾。新龍已經冇錢賺了!
開始蝕本了。當然快快把這個蝕本貨放棄吧。

引用:
原帖由 古加加速水樽 於 2021-9-14 04:32 PM 發表

跌一半咁誇張?!

真係咁多愛那玉朗胡編味!?

引用:
原帖由 古加加速水樽 於 14-9-2021 16:32 發表

又話四大教主之戰衰到得翻9千書,轉手就話升書吾係咩?

引用:
原帖由 tcow 於 14-9-2021 18:27 發表

真係咁多愛那玉朗胡編味!?
宜家兩種味都吾得呀

引用:
原帖由 05ho 於 2021-9-14 05:41 PM 發表

鄺生也是因為無錢俾。新龍已經冇錢賺了!
開始蝕本了。當然快快把這個蝕本貨放棄吧。
唔係喎,書皇係仲有錢賺

引用:
原帖由 閃電超人 於 2021-9-14 05:42 PM 發表

跌一半咁誇張?!
邊度有咁誇張,art版第一期都有萬五書啦吧

鄺版新龍初出,多左人買出奇,新鮮過後少左人買都正常,但少到要轉手,我就有疑問!

我諗鄺生都唔會諗住靠新新龍發達卦。都咁上下年紀, 可能出本書還下心願, 圍到皮就算那類心態。

聽講小龍2好賣過正傳
同埋佢又想試新英雄
大膽創新

因為邪神被擘開一半都合得番,
因為屎忽痕老天尊死而復生再無里頭死多次,
因為屎忽痕要白朗虐殺蚩尤。
一次跌幾千,兩次又跌幾千,所以文傳斬䌫!!

引用:
原帖由 Fromhell411 於 2021-9-15 10:08 AM 發表

因為邪神被擘開一半都合得番,
因為屎忽痕老天尊死而復生再無里頭死多次,
因為屎忽痕要白朗虐殺蚩尤。
一次跌幾千,兩次又跌幾千,所以文傳斬䌫!!
呢兩個都係導火線!
之前舊角色出返無跟人設。
死左既角色又出返。
呢D種種都係跌書原因,邊個做盜匪先生都會收返啦!
隻生金蛋既鵝日日瘦D,唔驚就假既

呢本野其實編劇緊要過畫面。編得唔好錯漏百出就話係創作風格係講唔通既!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]