• 瀏覽: 3,610
  • 回覆: 58
引用:
原帖由 粉紅豬小妹 於 2021-9-14 06:19 PM 發表

一星期前先訂檯所以坐唔到近舞台呢邊
呢間好想去好耐,一直搵唔到機會去, 多謝你的分享
係咪食lunch呀?三百幾蚊一個人?

熱賣及精選
又係想去但係未去過.
希望好味啦

引用:
原帖由 粉紅豬小妹 於 2021-9-15 11:36 AM 發表

我入到餐廳第一首播既歌係「點解我鍾意你,因為你好靚」認真懷舊 我都識唱
出品中上環境氣氛正

幾c服

引用:
原帖由 velocirapta 於 2021-9-15 12:19 PM 發表

香脆豬腳幾特別咁🤗
我冇份食,屋企人話似係將德國鹹豬手拆肉後拎去炸 其實果日set lunch幾款前菜都唔太吸引不過一場嚟到就叫左2個試吓咁囉
菊苣同紅菜頭我都唔鍾意食 就算我揀果個蟹肉沙律,最後我都食淨左啲啲芹菜頭絲
點解咁多冷門蔬菜
反而我個主菜墊底既蕃茄味雜菜就煮得幾好味

引用:
原帖由 karenchan 於 2021-9-15 12:30 PM 發表

呢間好想去好耐,一直搵唔到機會去, 多謝你的分享
係咪食lunch呀?三百幾蚊一個人?
我哋食午餐
湯加主菜$248另加一,包埋餐茶
兒童餐$188另加一,冇餐茶但有雲呢拿雪糕
兒童餐再加左個薯條$38但唔好食
我哋另外加左2個頭盤,叫左1枝有氣礦泉水
我地3大1小,4位埋單一千三百幾
佢set lunch好似日日轉款

Mos Burger啲薯條好過佢多多聲

引用:
原帖由 粉紅豬小妹 於 2021-9-15 03:51 PM 發表

我哋食午餐
湯加主菜$248另加一,包埋餐茶
兒童餐$188另加一,冇餐茶但有雲呢拿雪糕
兒童餐再加左個薯條$38但唔好食
我哋另外加左2個頭盤,叫左1枝有氣礦泉水
我地3大1小,4位埋單一千三百幾
佢set lunch好似日日轉款
同我認知差不多,300幾一人

引用:
原帖由 jvbb2005a 於 2021-9-15 12:43 PM 發表

又係想去但係未去過.
希望好味啦
呢餐我冇期望所以冇失望 味道大概中規中矩啦
午餐冇得散點只有set lunch
當日既炸豬扒同鱈魚幾好味
所以都要視乎當日午餐set lunch配搭 我果日幾款頭盤就對我嚟講唔算吸引,反正頭盤可以自行選擇加唔加
主菜味道我覺得都做得唔錯既(因為來來去去都係果啲款,定期替換,做熟就冇大問題)
不過我明明係開飯網見到甜品有焦糖燉蛋好想食,點知去到轉晒第二啲款

引用:
原帖由 zevo 於 2021-9-15 02:38 PM 發表

幾c服
環境幾好

我都中意嗰🙋

豬小妹嘅post甚有質素

引用:
原帖由 粉紅豬小妹 於 2021-9-15 04:09 PM 發表

環境幾好
Nice

唔錯

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]