• 瀏覽: 12,506
  • 回覆: 77
  • 追帖: 4
見到啲竹簾諗起垂簾聽政
難得呢日可以兩公婆去撐枱腳就揀呢度食蒸海鮮

白蜆,3隻蝦,鮮魚片,鮑魚,有隻唔記得咩貝,元貝,蟶子(老公唔要蟶子揀半隻蟹)同半隻龍蝦,總共8樣

趁隻龍蝦仲有少少反應,我決定蒸左佢先

套餐包左一碟仔刺身同炸物
刺身就係得帶子北寄貝同甜蝦各一,味道正常

趁龍蝦未蒸熟食埋炸雞翼炸餃

鮮甜爽嫩

好忙咁繼續蒸,有啲海鮮我同時蒸2款

食完海鮮就上埋個肉類及蔬菜
肉類可以牛豬雞3選2,我揀晒牛有6片
果3粒丸係墨丸牛丸同埋最特別嘅薑汁皮蛋貢丸,食果時小心啲會爆汁

蒸緊肉同菜果時,店員會嚟加飯落去做粥
未開始蒸之前係加左南瓜芋頭果啲落去
蒸埋肉同菜食完,個粥就煮好食得好鮮甜

一家人是無價的。搵到。駛到。食到。身體好。年年好。
熱賣及精選
好似幾好味
幾錢人頭

豬太后萬安🙇位幾濶落幾舒服吖,好過對住塊膠板檯又窄

呢餐一定唔平.

引用:
原帖由 粉紅豬小妹 於 2021-9-14 06:42 PM 發表

見到啲竹簾諗起垂簾聽政
真係好正喎,幾錢一位😍😍

引用:
原帖由 粉紅豬小妹 於 2021-9-14 06:42 PM 發表

見到啲竹簾諗起垂簾聽政
好耐無見你出po

引用:

見到啲竹簾諗起垂簾聽政

白蜆,3隻蝦,鮮魚片,鮑魚,有隻唔記得咩貝,元貝,蟶子(老公唔要蟶子揀半隻蟹)同半隻龍蝦,總共8樣

...
有冇欽差大臣餐?

應該貴貴地 😆

食 得 招 積

$$$

引用:

見到啲竹簾諗起垂簾聽政

...
蒸海鮮,唔食粥好似唔夠喉喎。

引用:

見到啲竹簾諗起垂簾聽政
垂廉左右坐又幾好,唔岩情侶,因為睇唔到即時表情,但岩夫妻,close得來又唔使眼神交流

樓主可否給店名🙏🏻

海產新鮮,非常吸引!

幾吸引喎, 幾銀?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]