• 瀏覽: 2,647
  • 回覆: 23
佢年輕,22 歲,速度高,硬淨,身高六尺多,
體重 183磅,日系球員冇揸流灘,又有腳法能頂
能射,硬淨一個字響現時嘅阿奴已經殺哂,19M
英鎊確係抵 deal, 係今夏阿迪達得意收購!

熱賣及精選
引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2021-9-14 07:56 PM 發表

不過阿記後防問題唔只係後衛球員本身
而係整體意識
比比係迫搶 斷傳球路線 協守技術同硬朗程度
你後面當年沙格拿都死
其實佢唔肯買狼隊的查奧爾
又大隻又爆得

另外
日本仔比人感覺愛出擊
係國家隊發揮好唔好?

引用:
原帖由 十九八 於 2021-9-14 08:34 PM 發表

另外
日本仔比人感覺愛出擊
係國家隊發揮好唔好?

引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2021-9-14 08:58 PM 發表

咁日本國家隊的必然正選
佢係日本隊發揮又好
都值得期望
其實阿迪達呢一億幾磅
一個個睇都覺得值
但係實體又唔感大提升呢下仆直
紐奴7m
平平地又有速度的左閘

森比20m附近
比利時又咁上下質素的工兵中中

富安 20m附近
日本國家隊正選右閘/中堅

奧迪加特 30m附近
上季借過覺得超值

賓韋治 50m
堅需要一個有路數又夠快的中堅
佢係白禮頓又好堅

藍斯度 20m
三季降班龍門中一致好評
又後生

今晚打爆般尼富安健洋表現出色,高波頂,低波
殺,仲全埸奔走,不過上前冇人交波比佢可能仲
未熟落,熟左仲會有助攻,呢19M 好抵 deal!

好似幾好
如果妞奴可以打埋右閘
富安又可打中堅
甘就可以唔冼睇到chambers Cedric holding 依班廢柴

引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2021/9/14 19:56 發表

係咪啊? 高速、硬淨、六尺多、183磅而已? 仲有埋腳法能頂能射? 咁樣真係佢玩唒架喎...

引用:
原帖由 十九八 於 2021/9/14 20:32 發表

而係整體意識
你後面當年沙格拿都死
又大隻又爆得
而家好似愈黎愈多又隻又爆得既球員

佢之前踢邊隊的?

引用:
原帖由 fallintothesky 於 2021-9-19 09:23 AM 發表

佢之前踢邊隊的?
博洛尼亞

引用:
原帖由 fallintothesky 於 2021-9-19 09:18 AM 發表

係咪啊? 高速、硬淨、六尺多、183磅而已? 仲有埋腳法能頂能射? 咁樣真係佢玩唒架喎...
尋晚對般尼 d 波真係佢殺哂!
我宣布富安身價已急升至 40M!

日本隊有後防球員可以喺英超踢正選,我唔明早兩個月前大國居然有球迷認為加咗幾件巴西入藉兵,就可以解決前鋒弱的問題,可以同日本抗衡!
艾杰臣、阿蘭同洛富國的水平,唔好講英超,英冠都未必有得出場

希望有好表現

引用:
原帖由 十九八 於 2021-9-14 08:32 PM 發表

而係整體意識
你後面當年沙格拿都死
又大隻又爆得
都唔明點解唔留比連...
仲有高拉辛..

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]