• 瀏覽: 2,645
  • 回覆: 23
引用:
原帖由 十二月田猛臣 於 2021-9-19 02:38 PM 發表

日本隊有後防球員可以喺英超踢正選,我唔明早兩個月前大國居然有球迷認為加咗幾件巴西入藉兵,就可以解決前鋒弱的問題,可以同日本抗衡!
艾杰臣、阿蘭同洛富國的水平,唔好講英超,英冠都未必有得出場
艾杰臣、阿蘭絕對有力踢英超
當年恆大亞洲冠軍佢地好大功勞..
係大陸唔識用佢地... 係亞洲超班
咁日本人可以踢英超, 佢地一樣可以

熱賣及精選
引用:
原帖由 時光五缺 於 2021-9-19 05:18 PM 發表

艾杰臣、阿蘭絕對有力踢英超
當年恆大亞洲冠軍佢地好大功勞..
係大陸唔識用佢地... 係亞洲超班
咁日本人可以踢英超, 佢地一樣可以
老實講,五六年前應該係,依家艾杰臣對住日本仔跳都跳唔起,已經唔係當日一個轉身射入亞冠致勝一球的艾杰臣

昨晚爆刺一戰富安更當選 mvp, 恭喜,恭喜! 
佢勝在體力強不斷全傷奔走,鬥士嘅精神,頂上
功夫了得,柔韌性超強,一叉開大肶就搶走你個
波,阿奴後防從此可以安枕無憂了! 阿達買左筍
貨,身價已在暴升中!

兩場表現對板

日本人。。

日本仔係英超無個得

睇多兩場先啦燈神

引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2021-9-27 10:25 PM 發表

昨晚爆刺一戰富安更當選 mvp, 恭喜,恭喜! 
佢勝在體力強不斷全傷奔走,鬥士嘅精神,頂上
功夫了得,柔韌性超強,一叉開大肶就搶走你個
波,阿奴後防從此可以安枕無憂了! 阿達買左筍
貨,身價已在暴升中!
肯定好過蘇亞尼斯!

暫時對辦。攻守意識都強,至少態度正確。有時張伯斯、比連尼唔抵幫! 張就攻唔得,守又唔得。比就攻得下,但出波就差,無進步,守就不嬲弱雞,以往還有速度,這兩年速度都無埋!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]