• 瀏覽: 167,977
  • 回覆: 110
  • 追帖: 18
本主題由 4仔太郎 於 2021-10-13 09:17 AM 關閉
新一頁 yeah

熱賣及精選
引用:
原帖由 new1new 於 2021-9-15 04:59 PM 發表

根據多個媒體報道,英足總拒絕列斯聯就後衛 Pascal Struijk 攔截利物浦中場哈維艾利洛而獲得紅牌嘅上訴,維持判罰紅牌同埋停賽三場。

https://theathletic.com/news/leeds-defender-pascal-struijks-appeal-against-suspension-rejected/q86thV6DJCqP?amp=1#click=https://t.co/T2Rbu4CEFt
仲敢上訴 😡

引用:
原帖由 BigBucket 於 2021-9-15 05:51 PM 發表

估唔到係進攻方面有咁強勁數據,一路比人感覺麻麻地
重點係轉化為入球嘅比率低,要改善

引用:
原帖由 暖笠笠小露筍 於 2021-9-15 10:11 PM 發表

10K週薪應該有球會肯俾嘅。
未必有

引用:
原帖由 MT4Money 於 2021-9-16 12:39 PM 發表

G12 踢咁多場,都係踢 d 擦鞋仔波,有 VVD 係度,佢會加好多分。冇左 VVD,佢 d 失誤會比較多和明顯。

M32 自己一個人做野能力好強,但一夾 G12 呢種要有人帶住踢的就好易出問題。

M32 夾 P47 二個比較獨立的中堅配合,應該比 M32+G12 穩定。上年後半季,其實見到 P47 有大佬 feel,會 lead 住 R. Williams 去踢,有 d 似 VVD。
M32 本身係好野, 平價但能力強, 只係易傷
G12 大傷左2次後, 都好難上番高峰喇

引用:
原帖由 歐辰 於 2021-9-16 01:06 PM 發表

P47 絕對可造之才,希望高普俾多啲機會佢
機會應該先俾 Konate, 話哂都係貴價貨

引用:
原帖由 kmhfamily 於 2021-9-16 01:17 PM 發表

佢射12碼餐餐都唔係靚架
一向靠勁度咋, 但佢又好少射失嘅

引用:
原帖由 Kaskas166166 於 2021-9-16 02:14 PM 發表

軒神係度
加法賓殿後
成個中前埸迫搶好勁
一向出 H14 加 F3 就穩陣, 有前有後
唔出 H14 出 K8, T6 都係危

引用:
原帖由 BigBucket 於 2021-9-16 02:23 PM 發表

我感覺呢幾場佢嘅表現勁過以前!
帶刀 CB 真係無幾多個得, 佢可以帶波去到人地禁區頂再助攻
都係果句, 最緊要佢健康

引用:
原帖由 wong0630 於 2021-9-16 02:23 PM 發表

咁我又覺得今年VAR係好左好多, 上場聯賽F3入果球都冇判文尼越位
有球迷入場就唔同啲

引用:
原帖由 Kaskas166166 於 2021-9-16 02:44 PM 發表

相信唔會有人將全英最強助攻力後防擺後備

https://twitter.com/squawka/status/1396589254499766277
Trent Alexander-Arnold created more chances (77) and more big chances (14) than any other defender in the Premier League  ...
所以兩閘如果沉,攻擊力會差好多
早兩年兩閘齊飛真係顛,好似足球小將咁長距離亙傳 😆

引用:
原帖由 樹下義薯仔 於 2021-9-16 07:23 PM 發表

利物浦系英超豪門
講豪,真係頭四都不入 😆

引用:
原帖由 seager22 於 2021-9-16 11:15 PM 發表

個名叫 jamal musiala

如果買到佢,加埋波蘭仔,艾利諾又好得番,咁前線未來人腳就可以了
唔洗諗德國球員, 好大機會都係留在拜仁及德甲的

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-18 09:48 AM 發表

K22系邊個?
靚龍呀

引用:
原帖由 股神陳刀仔 於 2021-9-18 10:17 PM 發表

K5 有D沙高feel, 論論盡盡
太耐無正式比賽

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]