• 瀏覽: 172,530
  • 回覆: 3,329
  • 追帖: 16
本主題由 4仔太郎 於 2021-10-13 09:17 AM 關閉
引用:
原帖由 The_Cardigans 於 2021-9-26 01:07 PM 發表

唯一開心!上左榜首!

呢個成績算唔錯啦!

希望繼續進步🙏🏼🙏🏼🙏🏼
白禮頓如果星期一贏到水蒸糕升上榜首就真係光宗耀祖!

熱賣及精選
引用:
原帖由 The_Cardigans 於 2021-9-26 09:58 AM 發表

換人不嬲係高普弱點
除左有歐聯顧慮我諗唔到原因

引用:
原帖由 kenken18 於 2021-9-26 11:29 AM 發表

其實明知攻r66..點解唔多d 協防
M32呢場都水準以下!

引用:
原帖由 Makotolee 於 2021-9-26 11:32 AM 發表

通常睇到個出場球員又係冇變就唔想睇落去同越睇越激氣就熄機瞓覺! 吊,日本快香港一個鐘捱夜睇啲咁既波真激死! 多用T21進攻代替防守啦! 好既進攻就係好既防守佢自已都知點解唔做?
我估當刻大家都好想換希臘仔入黎

引用:
原帖由 garycole 於 2021-9-26 12:02 PM 發表

最後果球失波
睇Replay 人地係左路係4打3....
中前場如果肯協防~應該冇咁易出到波
只可以怪一開始入唔到波
之後焗攻~
高普見鬥攻又好似有D甜頭先一齊玩鬥攻~
佢肯好似佢剛剛教波果陣入夠就縮邊會搞到咁。
正正就係4大天王都唔肯回防。寧願打返4-5-1 突擊好過~
換希臘仔出多幾個波入多佢兩球,5比3都無咁傷

引用:
原帖由 那些年 於 2021-9-26 12:13 PM 發表

文尼、沙拿各自做大屣鬼… 🙈
估唔到沙拿笠唔死對方龍門果球咁值錢

引用:
原帖由 ching6x6 於 2021-9-26 01:13 PM 發表

除左唔換人/遲換人問題之外,換咩人都好值得討論
琴晚咁嘅環境換走j17換入f9? 真係滿頭問號
祖達真是踢唔到90分鐘,70分鐘已無氣,嘥左個位

引用:
原帖由 lctj9 於 2021-9-26 12:02 PM 發表

都唔知第幾次喇
希望唔好再有下次

引用:
原帖由 那些年 於 2021-9-26 12:13 PM 發表

文尼、沙拿各自做大屣鬼… 🙈
唔入既後果,就係我地要嘔返兩分出黎

引用:
原帖由 kmhfamily 於 2021-9-26 01:40 PM 發表

我估當刻大家都好想換希臘仔入黎
雖然我對R26情有獨鍾,但果下都真係想見T21入替

引用:
原帖由 兔子拔 於 2021-9-26 01:47 PM 發表

雖然我對R26情有獨鍾,但果下都真係想見T21入替
有比較下真是覺得啫喱好一般

賓福特即係第一季既錫菲聯

引用:
原帖由 歐辰 於 2021-9-26 01:25 PM 發表

可能大家覺得右閘既阿諾係咁俾人打爆

但其實出波既都係由左中場至左閘位大斜線傳過去,換走 J17 可能係因為 R26 比 2個賓福特球員拉扯防守位置結果俾佢地輕易出波,而 J17協防力未夠,所以將 J17 換走

其實 3球失波係幾乎一樣
第 1球左中場位罰球一個組織左閘底線出波漏哂到尾柱快腳篤入
第 2球同第 3球一模一樣,左閘至左中場大斜線,一樣尾柱落混亂中射入

所以打左邊既 J17 防守 ...
如果m7換j17, m18換j20.. 對家應該唔會入到第三球

引用:
原帖由 ching6x6 於 2021-9-26 02:09 PM 發表

如果m7換j17, m18換j20.. 對家應該唔會入到第三球
甚至 J17 換 T21,J20 換 F9 都應該會守到

引用:
原帖由 kmhfamily 於 2021-9-26 01:41 PM 發表

換希臘仔出多幾個波入多佢兩球,5比3都無咁傷
曼聯輸波好心涼, 呢場收貨喇對手係表演得好

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]