• 瀏覽: 172,525
  • 回覆: 3,329
  • 追帖: 16
本主題由 4仔太郎 於 2021-10-13 09:17 AM 關閉
咯個中堅都值30萬,笑死人,V4要過百萬才啱價

熱賣及精選
引用:
原帖由 superkid73 於 2021-10-11 04:38 PM 發表

嘩,看了一下友隊, 5個人的人工已經是我們成隊正選有找了
5個都過30萬以上
我們目前頂薪才20多,未到25萬以上
我們真係窮鬼球隊
唯一排上號反而是高普的人工
是英超前列
友隊大部份都水魚價+水魚週薪

傳言話阿記想要張伯倫,不如要阿記個巴西仔馬天裡尼黎交換,反正佢今年都不受重用,高普都讚過佢係絕世天才,好欣賞佢

引用:
原帖由 seager22 於 2021-10-11 10:38 PM 發表

傳言話阿記想要張伯倫,不如要阿記個巴西仔馬天裡尼黎交換,反正佢今年都不受重用,高普都讚過佢係絕世天才,好欣賞佢
如果係就正!
我都幾鍾意哩個巴西仔, 唔知點解係阿記甘少出場時間.

引用:
原帖由 seager22 於 2021-10-11 10:38 PM 發表

我希望c15走得成,對雙方都係好事

VVD入波

C15走對大家可能都系好事, 但唔該買返個即用球員補位.

利物浦前鋒祖達因為有少少傷患嘅問題 (根據 Ben Dinnery,係肌肉問題 https://www.facebook.com/188362544976733/posts/1232401840572793/?sfnsn=mo),嚟緊能夠代表葡萄牙國家隊上陣對盧森堡嘅機會唔大,可能會提早返回利物浦,甚至對屈福特嘅聯賽亦上陣成疑。

葡萄牙國家隊主教練費蘭度山度士承認,祖達並冇跟隨大隊完全參與操練,並且表示,如果祖達無法上陣對盧森堡嘅話,就會提早返回利物浦。

由於艾利神及法賓奴代表巴西國家隊,未能趕及返回利物浦上陣,加上哈維艾利洛長期受傷,阿歷山大阿諾及泰亞高艾簡達拿能否趕及上陣都成為疑問,宜家加埋祖達嘅話,屆時利物浦就會冇咗 6 位球員作客屈福特。

https://theathletic.com/news/diogo-jota-could-be-sent-back-from-international-duty-early-due-to-issue/C0p0tG5qWXNy

噢....甘星期六個陣容會係點???!

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-10-12 05:06 AM 發表

C15走對大家可能都系好事, 但唔該買返個即用球員補位.
傳利記聯絡狼隊查奧爾經理人,球員本人都想跟高普,呢個改善到射門真係好用,另外巴塞的丹比利明年約滿,巴塞要佢減薪續約,佢一直冇覆,呢個唔知有乜吸引力,高普好鍾意,愛總臨走前想幫利記免簽呢個

引用:
原帖由 nightscrawler 於 2021-10-12 10:54 AM 發表

噢....甘星期六個陣容會係點???!
m10 f9 s11
j17 h14 k8
r26 k5/v4 m32 m7
k62

引用:
原帖由 ching6x6 於 2021-10-12 01:26 PM 發表

m10 f9 s11
j17 h14 k8
r26 k5/v4 m32 m7
k62
應該都係

已開新帖
請移玉步

引用:
原帖由 歐辰 於 2021-10-13 03:23 AM 發表

已開新帖
請移玉步
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30217327

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]