• 瀏覽: 1,369
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
P記年費一千蚊一年是否己最平?

如題

引用:
原帖由 cckkk 於 2021-9-15 01:30 AM 發表

yes

引用:
原帖由 cckkk 於 2021-9-15 02:34 AM 發表

如題
一千一年已經好平,重想再平睇怕要買終身會藉同佢斗長命

Haha 聞說有2k 3years

引用:
原帖由 cckkk 於 2021-9-15 01:30 AM 發表

1000都唔捨得比!咁你去公園健身器械區做啦 又唔駛錢 又247 最岩你d人

引用:
原帖由 spike 於 2021-9-15 03:59 PM 發表

1000都唔捨得比!咁你去公園健身器械區做啦 又唔駛錢 又247 最岩你d人
你咁大反應?做PT架你?

引用:
原帖由 cckkk 於 2021-9-15 04:10 PM 發表

你咁大反應?做PT架你?
你問有無更平呀嗎! 又想做又唔想比錢咁建議你去公園又話我大反應!係咪你諗太多覺得我大反應咋

引用:

入去之後肯定唔夠三四個月就sell你再買

引用:
原帖由 spike 於 2021-9-15 04:15 PM 發表

你問有無更平呀嗎! 又想做又唔想比錢咁建議你去公園又話我大反應!係咪你諗太多覺得我太反應咋
我自己用緊Anytime俾緊五舊,就完約,我見P記勁海鮮價,好似人人唔同咁,唔想做水魚就係咁簡單,問下價代表唔捨得比你都幾有趣

引用:
原帖由 cckkk 於 2021-9-15 04:18 PM 發表

我自己用緊Anytime俾緊五舊,就完約,我見P記勁海鮮價,好似人人唔同咁,唔想做水魚就係咁簡單,問下價代表唔捨得比你都幾有趣
玩開anytime咪繼續玩 247無人煩你sell你! 做咩要同人去P記迫 佢地器械又舊 又成日壞 又要比人sell 呢度既人仲又話會員PT 有黑社會背景  我都怕怕 😱 1000蚊年唔方好啦一定呃人買堂!黑店 大家擺用P記

引用:
原帖由 萬家懷舊的名錶 於 2021-9-15 04:05 PM 發表

沒冷氣呀
有次約左朋友係旺角 見未夠鐘我就上荷里活玩下 點知真係好似無冷氣 熱到我死!最近你去邊間店操呀?

咁平 玩到三個月都抵返

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]