• 瀏覽: 18,150
  • 回覆: 169
本主題由 mook999 於 2021-9-17 12:11 PM 移動
https://www.youtube.com/watch?v=UQUlWvzeQtQ

仲 有 咩 T V B 藝 員 去 過 外 國 拍 電 影 或 劇 ? 進入香討影片區

熱賣及精選
引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-15 01:51 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=UQUlWvzeQtQ

仲 有 咩 T V B 藝 員 去 過 外 國 拍 電 影 或 劇 ? 
講真,估唔到咁大單野,都唔見有宅宅j 佢。。。過左氣就係過左氣,陰功。。。

引用:
原帖由 派閥政治 於 2021-9-15 08:59 AM 發表

講真,估唔到咁大單野,都唔見有宅宅j 佢。。。過左氣就係過左氣,陰功。。。
兒家D人中意兒童歌手  同  炮娘  .

生完 bb ,法拉都係咁 fit

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

拍一部戲就叫爭光,你唔講下周星馳?人地都係tvb出身,拍到國際級.陳法拉有冇料睇下之後有咩戲就知

引用:
原帖由 kira2018 於 2021-9-15 09:03 AM 發表

拍一部戲就叫爭光,你唔講下周星馳?人地都係tvb出身,拍到國際級.陳法拉有冇料睇下之後有咩戲就知
39碎拉,仲唸住有大把未來咩?○| ̄|_

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-15 09:02 AM 發表

兒家D人中意兒童歌手  同  炮娘  .
娘炮,包面臉當道,中國應該全面封殺呢D偽人

以為佢做大茄,
估唔到會威過廖BIG兒同 EDIT 神

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 kira2018 於 2021-9-15 09:03 AM 發表

周 星 星 無 去 過 荷 理 活

周 潤 法 有 去 過 何 你 活

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-15 09:09 AM 發表

拒套功夫好多鬼佬有睇,成功左.陳法拉?星爺面前乜水?

引用:
原帖由 kira2018 於 2021-9-15 09:15 AM 發表

功夫普通料, 比不上逃學威龍

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-15 09:09 AM 發表

周星星係勁到有荷里活資本投資佢喎 ... ^.^"

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-15 09:19 AM 發表

功夫普通料, 比不上逃學威龍
你裡得拒咩料,做到鬼佬都受已經成功左.陳法拉點能比

引用:
原帖由 kira2018 於 2021-9-15 09:15 AM 發表

同星爺比當然冇得比。
但作為一個TVB的女藝人,可以殺入MARVEL大片做女三,的確唔容易。

ocean and mountain

引用:
原帖由 kira2018 於 2021-9-15 10:58 AM 發表

你裡得拒咩料,做到鬼佬都受已經成功左.陳法拉點能比
大佬 , 你咁多別字 ... 好難睇得明姐

提示:支持鍵盤翻頁左 右