• 瀏覽: 8,281
  • 回覆: 76
  • 追帖: 1
近年難得一見巴塞可以主場咁廢, 俾拜仁控制一切來砌, 好似細路對大人咁, 但其實今季既拜仁已經比兩季之前弱咗好很多, 2013-14年度巴塞飲7喜時主場輸0:3都無今場咁一面倒 (2:8場波係中立場唔計).

今場巴塞後備上陣大半係年青球員, 但主力班資深球員亦一無是處, 朗奴高文借走基沙文, 借來一個敗走德甲只在前季歐霸決賽及準決賽有表現既盧克迪莊, 跟巴塞傳統控傳打法格格不入, 仲搵佢打正選對拜仁, 中場已經無組織能力, 用盧克迪莊即係打少個咯, 面對拜仁既迪比更是無作為一員, 防守也是垃圾, 梅拿開紀錄一球根本是邀請佢起腳射門, 可以3秒都無人上前攔截, 最近對手是在梅拿面前4碼以外.

呢隊巴塞去到歐聯16強, 遭受大炒出局不足為奇.

熱賣及精選
引用:
原帖由 Dialanwok 於 2021-9-15 05:10 AM 發表

近年難得一見巴塞可以主場咁廢, 俾拜仁控制一切來砌, 好似細路對大人咁, 但其實今季既拜仁已經比兩季之前弱咗好很多, 2013-14年度巴塞飲7喜時主場輸0:3都無今場咁一面倒 (2:8場波係中立場唔計).

今場巴塞後備上陣大半係年青球員, 但主力班資深球員亦一無是處, 朗奴高文借走基沙文, 借來一個敗走德甲只在上季歐霸決賽及準決賽有表現既盧克迪莊, 跟巴塞傳統控傳打法格格不入, 仲搵佢打正 ...
衰得過有梅西係度,起碼依家唔使食八寶粥。

今季唯一目標就係保住聯賽第四
下季清走荷蘭幫大換血

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-9-15 05:14 AM 發表

今季唯一目標就係保住聯賽第四
下季清走荷蘭幫大換血
清走荷藩幫? 即係先要炒朗奴高文咯, 因為佢巴塞買入咁多荷蘭球員.

荷蘭佬高文過唔到下季

引用:
原帖由 Dialanwok 於 2021-9-15 05:17 AM 發表

清走荷藩幫? 即係先要炒朗奴高文咯, 因為佢巴塞買入咁多荷蘭球員.
荷蘭幫咪包括埋高文籮

比賽完件球衣重好乾淨

朗奴高文嚟咗之後,有勁過咩?都唔知呢條友有乜作為,成日出嚟講野話自己有料

引用:
原帖由 Dialanwok 於 2021-9-15 05:10 發表

今場巴塞後備上陣大半係年青球員, 但主力班資深球員亦一無是處, 朗奴高文借走基沙文, 借來一個敗走德甲只在上季歐霸決賽及準決賽有表現既盧克迪莊, 跟巴塞傳統控傳打法格格不入, 仲搵佢打正 ...
中立場唔計
中立場應該55波
但球玉梅西帶隊輸2:8

引用:
原帖由 ken1800 於 2021-9-15 05:38 AM 發表

中立場唔計
中立場應該55波
但球玉梅西帶隊輸2:8
關乜事??未又係失3分  佢炒幾多粒係睇佢心情姐  😐

老實人腳未至於好差,但季前咁清人法士氣肯定受影響,輸比拜仁都無計

引用:
原帖由 莊仔 於 2021-9-15 05:54 AM 發表

老實人腳未至於好差,但季前咁清人法士氣肯定受影響,輸比拜仁都無計
朗奴高文都係做替死鬼嗟...

自沙維+小白雙核出走後
巴塞對強隊已經無晒優勢好耐

引用:
原帖由 逆浪行 於 2021-9-15 06:49 AM 發表

自沙維+小白雙核出走後
巴塞對強隊已經無晒優勢好耐
有小白刀大敗羅馬 祖記🤫🤫當時防守已經唔掂啦.  

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2021-9-15 06:52 AM 發表

有小白刀大敗羅馬 祖記🤫🤫當時防守已經唔掂啦.  
巴塞防守幾時有勁過
不嬲都以攻代守
我係講雙核,單核效果差好遠

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]