• 瀏覽: 639
  • 回覆: 11
姚焯菲首拍樓盤廣告
仲有銀行賞識成年前隨時儲夠首期上車

https://www.hk01.com/即時娛樂/676315/姚焯菲拍新樓盤廣告-仲有銀行賞識成年前隨時儲夠首期上車

熱賣及精選
佢駛乜貯首期, 有老豆老母靠就得啦.

佢父母唔係買左豪宅比佢咩?人地洗鬼儲咩

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-15 06:40 AM 發表

你唔抵得佢過幾年分分鐘賺錢多過佢爸爸咩?

引用:
原帖由 蕉神JJ 於 2021-9-15 03:43 PM 發表

佢父母唔係買左豪宅比佢咩?人地洗鬼儲咩
唔係個個人都鍾意攤大手板等人養架

娶到Chantel就發喇

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-9-15 06:40 AM 發表

自己能力買到樓係實力表現,疆挑都好似買左

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-9-15 04:55 PM 發表

自己能力買到樓係實力表現,疆挑都好似買左
姜B未啦, 尋日先有段新聞: 姜濤是香港人寫照 做到暈低為儲首期

大家要努力課金

引用:
原帖由 e5432whm 於 2021-9-15 04:29 PM 發表

唔係個個人都鍾意攤大手板等人養架
關攤大手板等人養咩事姐,前排比賽完新聞話佢老豆買幾千萬樓,老豆比唔通唔要咩
14歲咋,如果大個左就知道有樓可以慳幾多時間啦,至少唔洗為生活奔波,仲有唔好食住家飯丫笨。。

引用:
原帖由 蕉神JJ 於 2021-9-15 06:31 PM 發表

關攤大手板等人養咩事姐,前排比賽完新聞話佢老豆買幾千萬樓,老豆比唔通唔要咩
14歲咋,如果大個左就知道有樓可以慳幾多時間啦,至少唔洗為生活奔波,仲有唔好食住家飯丫笨。。
原來貧窮限制想像是真的 燕雀安知鴻鵠之志 沒事你可以退下了

引用:
原帖由 蕉神JJ 於 2021-9-15 06:31 PM 發表

所以近年咁多成功靠父幹, 贏在起跑線的說法.
有屋企支持, 做自己喜歡的事就算冇人工都系咁話啦.

主題標籤 #姚焯菲
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]