• 瀏覽: 3,620
  • 回覆: 45
光頭佬見到曼聯今年夏天使左一億幾歐元(仲多過曼城),去買球員,勁拿到癡左線,嚇到瀨尿

然後諗出條絕世好橋,假假意要買C7,費爵爺為了臉子,焗住買C7

光頭佬依招勁呀,不費一分錢,就將最強競爭對手擊倒

熱賣及精選
世事都被你看透了

仲關老費乜事?

引用:
原帖由 GreyAAA 於 2021-9-15 07:50 AM 發表

仲關老費乜事?
費爵爺係曼聯董事局成員,因為曼城假假意買C7,刺激了爵爺的神經,為了面子,所以最後時刻出手買C7

講真,C朗返曼一定對曼有利,起碼可以激起扌班細路仔鬥志同積極性,至於成績好難預計,始終4強好平均

引用:
原帖由 善意和理解 於 2021-9-15 08:01 AM 發表

講真,C朗返曼一定對曼有利,起碼可以激起扌班細路仔鬥志同積極性,至於成績好難預計,始終4強好平均
C朗係祖記激到D咩?激到嘔血?

引用:
原帖由 波夢傳奇 於 2021-9-15 08:04 AM 發表

C朗係祖記激到D咩?激到嘔血?
祖記環境唔同,無感情無人無物只為錢。
曼聯始終都係佢個成名地,有關系又地位有費蛇,依家有邊個唔睇佢頭

引用:
原帖由 善意和理解 於 2021-9-15 08:06 AM 發表

祖記環境唔同,無感情無人無物只為錢。
曼聯始終都係佢個成名地,有關系又地位有費蛇,依家有邊個唔睇佢頭
係嘅 係嘅...季尾再講吧!

光頭佬其實仲跣埋大巴黎

引用:
原帖由 波夢傳奇 於 2021-9-15 08:08 AM 發表

係嘅 係嘅...季尾再講吧!
我係一個球迷,唔係朗迷。
只分析件事,至於有冇成績另當別論

引用:
原帖由 善意和理解 於 2021-9-15 08:10 AM 發表

我係一個球迷,唔係朗迷。
只分析件事,至於有冇成績另當別論
okok...唔得閒同你吹住 好多帖要留言

引用:
原帖由 BigBucket 於 2021-9-15 08:09 AM 發表

光頭佬其實仲跣埋大巴黎
光頭佬由頭至尾,都否認會買美斯,所以大巴黎輸嬴唔關光頭佬事

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-9-15 07:26 AM 發表

光頭佬見到曼聯今年夏天使左一億幾歐元(仲多過曼城),去買球員,勁拿到癡左線,嚇到瀨尿

然後諗出條絕世好橋,假假意要買C7,費爵爺為了臉子,焗住買C7

光頭佬依招勁呀,不費一分錢,就將最強競爭對手擊倒
咁大巴黎真係夠義氣,幫巴清左仲毒瘤,等巴塞唔使再食八寶粥

引用:
原帖由 GreyAAA 於 2021-9-15 07:50 AM 發表

仲關老費乜事?
其實全部人都唔關事
係梅西迷樓主想抽c朗水姐
都唔知佢地嬲咩,對紐卡素入2粒姐
可能係佢地偶像梅西在垃圾第6聯仲未入到波

提示: 違規內容已被屏蔽
主題標籤 #曼城 #曼聯
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]