• 瀏覽: 3,696
  • 回覆: 45
引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-9-15 07:26 AM 發表

光頭佬見到曼聯今年夏天使左一億幾歐元(仲多過曼城),去買球員,勁拿到癡左線,嚇到瀨尿

然後諗出條絕世好橋,假假意要買C7,費爵爺為了臉子,焗住買C7

光頭佬依招勁呀,不費一分錢,就將最強競爭對手擊倒
丙朗太老
輸咗畀年輕人

熱賣及精選
引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2021-9-15 01:48 PM 發表

買C朗有利無害
祖記一無C7,就羸3:0
曼聯有C7就輸比第十聯賽:年輕人1:2

真係無害?

我以中立立場嚟講,我認為係CR7跣頭佬就真,大家都知曼城有多個球員都可創做機會埋門但獨欠一個門前有把握力夠的球員射門,欠好似CR7呢類射門機器,光頭佬買唔到簡尼而找CR7, 點知CR7利用曼城迫使曼聯爭搶佢回歸,咁搞法光頭佬再冇時間揾另一個中鋒,有機會影響曼城爭霸!

引用:
原帖由 anish01 於 2021-9-15 02:15 PM 發表

我以中立立場嚟講,我認為係CR7跣頭佬就真,大家都知曼城有多個球員都可創做機會埋門但獨欠一個門前有把握力夠的球員射門,欠好似CR7呢類射門機器,光頭佬買唔到簡尼而找CR7, 點知CR7利用曼城迫使曼聯爭搶佢回歸,咁搞法光頭佬再冇時間揾另一個中鋒,有機會影響曼城爭霸!
你應該無睇過上季歐冠,祖記對波圖,阿朗兩回合踢足210分鐘(連加時),C7一球不入,而佢班豬隊友反而入到四球!

光頭佬唔係傻仔,佢報煙幕話買C7,自的只係想,不費分豪地做低曼聯

引用:
原帖由 波夢傳奇 於 2021-9-15 08:04 AM 發表

C朗係祖記激到D咩?激到嘔血?
刺激到國米重奪意甲囉,你都唔好話朗哥唔勁

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-9-15 10:06 AM 發表

阿朗入左世紀神球,當贏左
咁又係,朗哥有得大字型凸條啫出嚟慶祝已經交足貨

可能性也不少😮

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-9-15 09:10 AM 發表

年輕人係第十聯賽球隊,C7連第十聯賽都輸,甘C7算乜呢,
cR7根本廢,第十聯賽都輸

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-9-15 07:10 PM 發表

你應該無睇過上季歐冠,祖記對波圖,阿朗兩回合踢足210分鐘(連加時),C7一球不入,而佢班豬隊友反而入到四球!

光頭佬唔係傻仔,佢報煙幕話買C7,自的只係想,不費分豪地做低曼聯
今年曼聯踢少個,應該排第五完結賽季,仲話要拎冠軍

引用:
原帖由 西部肥沃的香蕉 於 2021-9-15 07:42 PM 發表

今年曼聯踢少個,應該排第五完結賽季,仲話要拎冠軍
大家每月定期回放依個post, 睇下我有無吹水

唔好屈曼城, 係等餵朗自薦姐, 鬼要咩

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-10-17 11:18 AM 發表

大家每月定期回放依個post, 睇下我有無吹水
相信你已經被投訴推舊帖
等封啦

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-9-15 07:26 AM 發表

光頭佬見到曼聯今年夏天使左一億幾歐元(仲多過曼城),去買球員,勁拿到癡左線,嚇到瀨尿

然後諗出條絕世好橋,假假意要買C7,費爵爺為了臉子,焗住買C7

光頭佬依招勁呀,不費一分錢,就將最強競爭對手擊倒
睇黎光頭老讀過孫子兵法

今次仲唔跣到直一直!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]